FESTIVAL NAUKE 2015 – Beogradski sajam

FESTIVAL NAUKE 2015 - Beogradski sajam, Tiket Klub
FESTIVAL NAUKE 2015 – Beogradski sajam, Tiket Klub

FESTIVAL NAUKE 2015

Beogradski sajam

Thursday, 3. – 6.  Dec 2015 u 10:00h

Jedinstvena ulaznica Od 450,00 RSD

Najznačajniji festival nauke u jugoistočnoj Evropi pod sloganom „Čuda su svuda“, održaće se u Beogradu po deveti put, i to na sasvim novoj lokaciji – Beogradskom sajmu, tradicionalno prvog vikenda u decembru – 3,4,5. i 6. decembra.

Kao i prethodnih osam godina, i ovog puta, četiri dana, nauka će biti glavna tema o kojoj će raspravljati hiljade posetilaca festivala, pre svega školarci iz celog regiona. Najluđi naučni eksperimenti koji pomeraju granice mogućeg, druženje sa mladim naučnicima iz celog sveta, naučni šou-programi i predavanja koja ispituju sve što se do sada znalo u naučnom svetu, spremni su da razigraju sve mlade umove željne izazova i novih saznanja.

Da naučna edukacija može biti zabavna, uzbudljiva i svima dostupna pokazaće 42 naučne postavke smeštene u Hali 3 Beogradskog sajma. Kroz interakciju publike, humor i teatralne elemente zajedno sa više od 550 naučnika cilj Festivala nauke jeste da probudi radoznalost i pretvori iskustvo učenja nauke u nezaboravnu avanturu.

U sklopu međunarodnog programa, Festival nauke imaće zadovoljstvo da bude domaćin gostima i centrima za promociju nauke iz Italije, Estonije, Izraela, Francuske, Slovenije, Austrije i Amerike. Fokus ovogodišnje naučno-fantastične bine, ali i radionica, biće biorobotika, nauka o mehurićima, klimatologija, gasologija, gravitacija, fizika zvuka, neuronauka, sviranje na laserskoj harfi, ali i jednostavni eksperimenti krojeni za kućne radionice koji oduševljavaju sve uzraste.

Dobrodošli na deveti Festival nauke!

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!