Tom Jones – KOMBANK Arena

Tom Jones - KOMBANK Arena, Tiket Klub
Tom Jones - KOMBANK Arena, Tiket Klub

Tom Jones

KOMBANK Arena

Nedelja, 15. Jun 2014 u 21:00h

Pevač jedinstvenog glasa i nepresušne energije, šarmer koji odoleva godinama, Tom Jones nastupiće u Kombank Areni, 15. juna!

Jones je 2009.godine prvi put nastupio u Areni a na koncertu koji je trajao preko dva sata, zagrejao je publiku svojim najvećim hitovima iz gotovo poluvekovne karijere.

Tom Džons glasom prodrmao Arenu; Velški pevač pokazao je da i u 69. godini ima zapanjujuće snažan glas i izuzetnu izvođačku energiju;  Jones i dalje sa istim žarom i zavodničkim šarmom osvaja publiku; Iako na pragu osme decenije, Džons je iskočio pred publiku energičan, veseo i spreman za celu noć ludovanja! – izveštavali su naši mediji nakon prošlog nastupa ovog velikana a on je na kraju poručio: “Beograde, vidimo se uskoro ponovo” i održao obećanje!

Sir Tom je istinska živa legenda. Na svojim koncertima, publiku vodi kroz različite muzičke ere i žanrove. Na prvom mestu mu je uvek snaga pesme i snaga glasa.

Njegova blizu 50 godina duga karijera sve vreme je vođena izuzetnom snagom. Kritičari širom svetu su jednoglasni u odobravanju i divljenju kako prema snimljenim delima tako i prema živim nastupima. Zanimaju ga skoro sve forme popularne muzike. Iako je poznat po hitovima među kojima su Kiss, Delilah, If I Only Knew, on je prvenstveno roker sa bluz dušom.

U svom rodnom Velsu poznat je i kao “Jones the Voice” a važi za jednu od najvoljenijih ličnosti u muzičkoj industriji. Jedinstveno snažni glas, sposobnost i harizmatičnost čini ga jednim od najpoštovanijih osoba kome se svi dive i obožavaju u svetu moderne popularne muzike.

Tom Jones je 2010. objavio svoj 39 studijski album pod nazivom “Praise & Blame” koji je doživeo veliki uspeh a zatim, 2012. ‘Spirit In The Room.’ Zajedno sa producentom Ethanom Johnsom, na albumu se nalaze pesme raznih autora među kojima su između ostalih Richard Thompson, Leonard Cohen, Paul Simon i Paul McCartney. Jednostavan, sirov i pun duše, takav je “Spirit in the Room”.

Njeno visočanstvo engleska kraljica mu je 2006. godine podarila titulu viteza. Dobitnik je niz nagrada, među kojima su Brit nagrada za izuzetan doprinos muzici, nagrada Silver Clef za životno delo, te nagrada “Hitmaker” američke ”Hall of Fames” 2009. Sledeće godine dobio je i prestižnu britansku nagradu Music Industry Trust Award. Tom Jones je glumio u Simpsonovima a imao je uloge i u filmovima “Mars Attacks!” i “Agnes Brown”.

“Morao bih ozbiljno sebe da suzdržavam da ne pevam tako da ne mogu da vidim sebe povučenog sa scene, u penziji. Uopšte to ne mogu da vidim. Možda malo usporim u godinama koje slede, moguće da neću toliko puno raditi, ali se nadam da ću dok god sam živ biti sposoban da držim koncerte.” – izjavio je nedavno Tom Jones.

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!