GOBLINI – Klub Quarter, Novi Sad

GOBLINI - Klub Quarter, Novi Sad, Tiket Klub
GOBLINI - Klub Quarter, Novi Sad, Tiket Klub
GOBLINI - Klub Quarter, Novi Sad, Tiket Klub
GOBLINI – Klub Quarter, Novi Sad, Tiket Klub

GOBLINI

05.05.2014.

Klub Quarter, Novi Sad

Cena ulaznice:  600 din 

Pank-rok bend Goblini održaće 5. maja koncert u Quarteru u Novom Sadu, čime nastavljaju promotivnu turneju povodom CD albuma “Roba s greškom”, koja je nedavno trijumfalno započeta u ispunjenoj beogradskoj Hali sportova.

“Činjenica da nam je novosadska publika uvek bila vrlo odana i da su mnogi Novosađani bili na velikom koncertu Goblina u Hali sportova uverava nas da se sprema jedan veoma eksplozivan pank rok hepening u Novom Sadu”, poručuje frontmen Branko Golubović-Golub.

Goblini uvek imaju poseban motiv da sviraju pred novosadskom publikom. Novi Sad u karijeri Goblina ima izuzetno važnu ulogu kao grad u kome je bend prvi put svirao van matičnog Šapca i pre punih 20 godina ovde je snimio prvi album.

Sarađivali smo i sprijateljili se sa brojnim novosadskim muzičarima, od kojih su neki poput Bobana iz Ritma Nereda, Bišketa iz Pero Defformero ili Gorana iz Grate-a učestvovali u snimanju ‘Robe s greškom’. I taj album je snimljen u Novom Sadu, kod našeg producenta Pika”, ističe Golubović.

Prema Golubovim rečima, potrebno je istaći i Atheist Rap i Lovehunters kao velike prijatelje Goblina iz Novog Sada, kao uostalom i Obojeni program “koji su bili prvi bend koji nam je dao šansu da sviramo ispored njih davne 1993-e godine, u trenutku kada niko nije ni čuo za nas!”

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!