TOTO – Kombank Arena

TOTO - Kalemegdan, Tiket Klub
TOTO - Kalemegdan, Tiket Klub

TOTO

Kombank Arena

Tuesday, 30. Jun 2015 u 21:00h

OBAVESTENJE ORGANIZATORA:

Obaveštavamo vas da smo, u dogovoru sa menidžmentom bendova, odlučili da oba eventa koji ove godine čine Belgrade Calling Festival 2015 – Judas Priest + Helloween  29.06. i Toto 30.06. prebacimo iz open aira na Ušću u zatvoreni prostor Kombank arene.

Za to postoje dva razloga –  prvi i osnovni  je što dugoročna vremenska prognoza za Beograd najavljuje konstantne kiše do kraja ovog meseca,što rapidno utiče na neodlučnost publike.

Razlog broj dva je što se u međuvremenu javio veliki broj fanova koji traži mesta za sedenje na oba koncerta,  što nismo bili u mogućnosti da ostvarimo na Ušću.

Stoga smo u dogovoru sa menidžmentom sve tri grupe – Judas Priest/ Helloween i Toto – rešili da zbog apela i komfora  publike prebacimo koncerte u Kombank arenu.

Ovo je finalna odluka i neće više biti promena lokacija Belgrade Calling Festivala 2015.

 

VAŽNO:

Kupljene ulaznice za koncert TOTO za  kategorije Parter/ Fan Pit ostaju iste i ne treba da se menjaju.

U prodaji je nova kategorija ulaznica –  TRIBINA(SEDENJE) po ceni od 3.400,00 dinara. VIP ulaznice za TOTO koncert  su rasprodate.

Kupljene ulaznice za koncert  JUDAS PRIEST & Helloween za Parter/ Fan Pit ostaju iste i ne treba da se menjaju.

Fanovi koji su kupili GOLDEN PARTER mogu ih zameniti za sedenje i dobiti nazad 500,00 dinara na prodajnom mestu gde su kupili ulaznice.

U prodaju su i ulaznice za TRIBINU (SEDENJE) po ceni od 3.400,00 dinara.

Jedna od najvećih američkih grupa svih vremena Toto, održaće veliki koncert 30. juna na Kalemegdanu u okviru muzičkog serijala Belgrade Calling. Posle niza vrhunskih imena kao što su Iron Maiden, Green Day, Ozzy Osbourne, Billy Idol, Morrissey, Faith No More ili Whitesnake, na leto u Beograd zovu i popularni rokeri iz Los Anđelesa! Poznati po izuzetnim sviračkim dostignućima, Toto kreću na veliku, dvogodišnju svetsku turneju kojom obeležavaju 35 godina rada uz novi album koji izlazi na proleće 2015. godine. Za rodonačelnike stadionskog roka, biće to 22. turneja i 13. po redu studijski album, nakon niza multiplatinastih ploča prodatih u preko 35 miliona primeraka. Hitovi kao što su „Rosanna“, „Africa“, „Hold The Line“ i brojni drugi doneli su im brojna priznanja uz pet „Grammy“ nagrada! Ulaznice za ovaj koncertni spektakl po cenama od 2990 za Parter, 3990 za Fan Pit i 4500 dinara za VIP.

„Repertoar se tako prirodno slaže kao da nikad nismo ni pravili pauzu od zajedničkog stvaranja. Za sve fanove koji su strpljivo čekali i konstantno pokazivali podršku i ljubav, ovaj album posvećujemo vama“, ovim rečima je klavijaturista i osnivač benda, David Paich, najavio prvi studijski album za Toto posle „Falling In Between“ iz 2006. godine. Uzbuđenje nije krio ni kultni gitarista Steve Lukather, koji je sredinom novembra potvrdio da je album snimljen, da su gotovi i miks i mastering, te da će širom sveta biti dostupan na proleće, i dodao: „Nova muzika je među najboljom koju smo ikad pravili. Ima sve ono što ljudi vole ili mrze kod nas i nismo je radili zbog dolara i turneje. Ploča se rodila iz suđenja, boli i gubitka. Za Majka kome bi sad dobrodošlo neko čudo“, misleći na ALS ili Lu Gerigovu bolest sa kojom se bori nekadašnji basista grupe Mike Porcaro. Malo koji sastav u istoriji je ostavio takav trag u modernoj muzici kao Toto, čiji članovi pojedinačno učestvuju na preko 5000 albuma sa zbirnim tiražom od preko pola milijarde prodatih primeraka i 225 nominacija za „Grammy“ nagrade! Toto mnogi nazivaju jedinom pravom pop i rok „supergrupom“, sastavljenom od isključivo od sviračkih superzvezda, kroz koju su, pored osnovne postave, prošli neki od najostvarenijih muzičara. Na novu veliku svetsku turneju kreću u sastavu koji čine originalni članovi i autori najvećih hitova, pa su pored nezaobilaznih Paicha i Lukathera, tu još klavijaturista Steve Porcaro, pevač Joseph Williams, basista David Hingate, bubnjar Keith Carlock, perkusionista Lenny Castro i prateći vokali Jenny Douglas Foote i Mabvuto Carpenter. Na evropskom delu turneje, već su potvrđeni nastupi u Glazgovu, Mančesteru, Londonu, Parizu, Amsterdamu, Kopenhagenu, Varšavi, Berlinu, Minhenu i drugim gradovima. Toto je nezaobilazan deo moderne pop kulture, od pisanja muzike za kultni film „Dune“, do redovnog pojavljivanja na televiziji, kako u serijalima „South Park“ i „Familly Guy“, tako i u viralnog skeču koji su prošle godine zajedno izveli Justin Timberlake i Jimmy Fallon, a koji je na Youtube videlo već pet miliona gledalaca! U aprilu 2014. godine objavljen je i njihov novi koncertni DVD i Blu-Ray „35th Anniversary Tour – Live In Poland“ i već u prvoj nedelji zauzeo je prvo mesto u svetu sa odličnom prodajom i do danas!

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!