NIKOLA VRANJKOVIĆ – Dom omladine Beograda

NIKOLA VRANJKOVIĆ - Dom omladine Beograda, Tiket Klub
NIKOLA VRANJKOVIĆ - Dom omladine Beograda, Tiket Klub

NIKOLA VRANJKOVIĆ

Dom omladine Beograda

Sunday, 28. Dec 2014 u 21:00h

Cena ulaznice: 800 i 1000 dinara

U nedelju, 28. decembra u 21h, Nikola Vranjkovic će sa svojim bendom održati veliki beogradski koncert u Domu omladine Beograda (Velika sala Dom omladine Beograda) na kome će izvesti veliki broj pesama iz Block Out perioda kao i pesma sa njegovih solo albuma “Za ovde ili za poneti” i najnovijeg CD-a “Bremeplov” koji je pre dva meseca i zvanično izdat za izdavačku kuću Multimedia music.

Koncert u Domu omladine biće rekapitulacija ovogodišnje serije koncerata na letnjim festivalima kao i klupskih nastupa.

Mini album čine četiri pesme: ,,Ispod tvoga oka” u kojoj gostuje pijanistkinja Danica Borisavljević ,,Nagrada za strah” u kojoj Octave mandolu svira Dejan Lalić iz grupe Orthodox Celts, zatim ,,Plovni put” snimljen u saradnji sa Mikijem Ristićem iz grupe Darkwood Dub i ,,Bremeplov”, numera na kojoj su gostovali gitaristi Goribora, Željko Ljubić i Miroslav Užarević.

Uz EP-ja, Nikola Vranjković je objavio i zbirku pesama sa istim nazivom – ,,Bremeplov”. Posetioci koncerta u nedelju, do svog primerka knjige moći će da dođu po promotivnim cenama.

Pre koncerta u Beogradu, Nikolu Vranjkovića možete čuti 6. decembra u klubu KB u Požarevcu, 12. decembra u klubu Feedback (poluakustični koncert) i 13. decembra u Domu omladine Kragujevac (poluakustični koncert).

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!