Vaya Con Dios – KOMBANK Arena

 

Vaya Con Dios

KOMBANK Arena

Subota, 12. Okt 2013 u 21:00h.

Vreme početka koncerta Vaya Con Dios se pomera na 21h. Prvobitno zakazano vreme početka bilo je 20h.

Zbog velikog interesovanja, pušten je dodatni kontigent ulaznica za koncert grupe Vaya Con Dios na galeriji Kombank Arene. Ulaznice možete nabaviti  po ceni od 2.000 i 2.200 dinara.

Legendarni beligijski sastav Vaya Con Dios, predvođen pevačicom senzibilnog glasa Dani Klajn (Dani Klein) nastupiće u okviru svoje oproštajne turneje u beogradskoj Kombank Areni 12. oktobra.

Na koncertu u Beogradu bend će sve ljubitelje njihove muzike, po poslednji put, podsetiti na najveće hitove: “Nah neh nah”, „Johnny”,  „Just A Friend Of Mine”, „Don’t Cry For Louie”, „Puerto Rico” u originalnom aranžmanu iz 90-ih, kada je ovaj bend i doživeo svetsku popularnost.

Ovo nije prvi dolazak Vaya Con Dios u Srbiju, njihovi prethodni koncerti bili su rasporadati a na poslednji u Kombank Arenu dolaze u oktobru da se oproste od brojnih fanova u Srbiji i regionu.

Vaya Con Dios su jedna od najuspešnijih belgijskih grupa svih vremena. Bend su 1986. godine osnovali pevačica Dani Klajn, Dirk Šufs (Dirk Schoufs) i Vili Lambregt (Willy Lambregt). Svetsku slavu su postigli pesmama “Just A Friend Of Mine”, “What’s a Woman?”, “Nah Neh Nah”, “Don’t Cry for Louie”, “Puerto Rico”, “Heading for a Fall”, “Johnny”, “Sunny Days” i “Don’t Break My Heart”.

U proteklih 25 godina ovaj kultni sastav objavio je šest studijskih, tri kompilacijska albuma i prodao više od 10 miliona albuma i 3 miliona singlova.

Dani Klajn je 1. januara 2013. napunila 60 godina i posle oproštajne turneje želi da se posveti mirnijem životu. Nedavno je objavila svoju autobiografiju pod nazivom “Memoirs”.

Koncert sastava Vaya Con Dios u Kombank Areni organizuje produkcija Playlive.


Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!