21 Tošetova pesma za 1 život – KOMBANK Arena

 

21 Tošetova pesma za 1 život

KOMBANK Arena
Ponedeljak 08. April u 20h

“21 Tošetova pesma za 1 život”
Poznati izvode uživo pesme Tošeta Proeskog

Sav prihod od koncerta ide direktno na račun Slavice Obradović iz Nove Pazove koja se bori za život i jedina nada je transplatacija jetre u Italiji, a potreban iznos koji Slavica mora da sakupi je 120.000 EUR.

Svi oni koji vole Tošeta i njegove pesme sa pravom očekuju veliki spektakl u Kombank Areni. Pesme će se svirati i pevati uživo, učestvuje preko 70 izvođača, muzičara, pevača i pevačica, među kojima su:
Saša Kovačević, Bojan Marović, grupa Miligram, Boris Režak, Tanja Banjanin, grupa Zana, grupa Vampiri, Saša Vasić, Aleksa Jelić i Ana Štajdohar sa bendom, Davor Jovanović i još nekoliko velikih i sjajnih izvođača koje trenutno ne možemo najaviti.  Specijalni gosti koncerta su Viva Vox Choir.

Posebno za ovu priliku, postavlja se zvučni sistem Nexo, koji se nalazi u Areni “Tesla” u Pragu, što nam, uz veliki broj sjajnih učesnika i 2 sata programa, garantuje vrhunski doživljaj.

Koncert su podržali Tošetovi roditelji i fondacija Toše Proeski, te su ovim gestom velikim delom pomogli u borbi za Slavicin život.

“Tajno moja”, “Soba za tugu”, “Čija si”, “Igra bez granica”, “Volim osmeh tvoj”, “Pratim te”, “Srce nije kamen”, “Da l` si sretnija”, “Poljsko cvijeće”, “Bože, brani je od zla”, su samo neke od pesama koje ćete imati prilike čuti uživo u Kombank Areni, 08. Aprila u 20h.


Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!