Carvin Jones – Dom omladine Beograda

Carvin Jones - Dom omladine Beograda, Tiket Klub
Carvin Jones - Dom omladine Beograda, Tiket Klub

Carvin Jones

Dom omladine Beograda

Thursday, 9. Apr 2015 u 21:00h

Ulaznice su u prodaji od četvrtka, 02. aprila. Promo cena je 500 dinara (ograničen kontigent), pretprodaja 600, na dan koncerta 800 dinara.

Poznati američki bluzer Karvin Džouns (Carvin Jones) nastupiće 9. aprila u Domu omladine Beograda.

Karvin Džouns rođen je u Teksasu i još kao mali bio je opčinjen bluzom, a pogotovo Bi Bi Kingom (BB King). Kada je počeo da svira gitaru najpre je instrument stalno pozajmljivao od drugih ljudi, a kada je napunio 11 godina, dobio je svoju prvu gitaru od bake i tada njegova muzička karijera kreće uzlaznom putanjom.

Nekoliko godina nakon završetka srednje škole seli se u Arizonu gde će i osnovati prvi „Carvin Jones Band”. Svirali bismo i za hamburgere i sok.“, rekao je Karvin kroz smeh.

Do marta 1991. bend već stiče veliku popularnost i počinju da sviraju svakog dana u nedelji. Kasnije svirali su kao predgrupe legendama poput Bi Bi Kinga, Santane, Alberta Kinga i Džo Kokera (Joe Cocker). Tokom evropske turneje 1999. godine nastupali su sa Badi Majlsom (Buddy Miles), Džef Bekom (Jeff Beck), Geri Murom (Gary Moore), Džon Majerom (John Mayer), Džimi Vonom (Jimmie Vaughan), Erikom Burdenom (Eric Burdon) i bendom The Animals.

2007. godine su već postali redovni gosti na evropskim televizijama i radio stanicama, a i nastupali su kao hedlajneri na bluz festivalima kao što su The Warrenpoint festival u Irskoj, Bejar Blues festival u Španiji, Clone Blues festival u Velikoj Britaniji i mnogim drugim festivalima širom Evrope.

Erik Klepton (Eric Clapton) opisao je Karvina Džounsa kao mladog lisca iz Feniksa koji će biti veliki bluz muzičar.

U januaru 2001. godine magazin „Guitarist“ svrstao je Karvina Džonsa među 50 najboljih gitarista koji su ikada hodali svetom.

Karvin je dobitnik mnogih prestižnih nagrada i priznanja uključujući nagrade za najboljeg muzičara godine i najboljeg gitaristu u Arizoni.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!