NACIONALNI RUSKI BALET NA LEDU – Sava Centar

NACIONALNI RUSKI BALET NA LEDU - Sava Centar, Tiket Klub
NACIONALNI RUSKI BALET NA LEDU - Sava Centar, Tiket Klub

NACIONALNI RUSKI BALET NA LEDU

Sava Centar

Predstave u okviru NACIONALNI RUSKI TEATAR NA LEDU  u Sava Centru su OTKAZANE.

·         Alisa u zemlji čuda

·         Krcko oraščić

·         1001 Noć

 

Povraćaj novca za kupljene ulaznice kupci mogu ostvariti na prodajnom mestu na kojem su ulaznice kupljene.

1001 NOĆ – 5. Dec 2015 u 20:00h

ALISA U ZEMLJI ČUDA –  6. Dec 2015 u 20:00h

KRCKO ORAŠČIĆ – 7. Dec 2015 u 20:00h

NACIONALNI RUSKI BALET NA LEDU - Sava Centar, Tiket Klub
NACIONALNI RUSKI BALET NA LEDU – Sava Centar, Tiket Klub

Srpska publika će imati priliku da doživi  nezaboravno iskustvo  najomiljenijih baletskih klasika izvedenih na jedinstven način- na ledu. Velika dvorana Sava Centra zalediće se 05-og, 06-og i 07-og decembra specijalno za tri najuspešnija izvodjenja ruskog nacionalnog baleta- “1001 noć”, “Alisa u zemlji čuda” I “Krcko Oraščic”.

Predstave su posebno kreirane,  kako  za odrasle tako  i za decu, impresioniraju  kombinacijom  baleta I umetničkog klizanja, u kojoj dominira ruska tradicionalna škola.Gledaoci će biti oduševljeni  jedinstvenim 3D dekorom, kreiranim pomoću najnovijih naprednih tehnologija.Magicni osećaj će biti upotpunjen brojnim specijalnim efektima I originalnim ručno izrađenim kostimima.

“1001 noć” je predstava bazirana na omiljenim I dobro poznatim arapskim pricama Seherezade.Gledaoci ove magične predstave će biti u mogućnosti da se susretnu sa svojim omiljenim likovima iz priča Aladin I čarobna lampa, Alibaba I 40 razbojnika kao i Sinbad Moreplovac.

“Alisa u zemlji cuda” je bazirana na poznatoj dečjoj knjizi Luis Kerola.Čudesni efekti pomeriće granice između svetova I zadiviti svojim magičnim bojama.

“Krcko Oraščić” je nova interpretacija dobro poznate Hofmanove bajke sa modernim zapletom, praćena klasičnom muzikom I jedinstvenim kostimima I maskama izvodjača. Predstavlja krunu izvođenja  ruskog nacionalnog baleta na ledu, za koji se već godinama trazi karta više u celom svetu.

Predstave baleta na ledu “1001 noć” će se održati 05-og decembra, Alisa u zemlji čuda 06-og. decembra i “Krcko Oraščic” 07-og decembra. Originalna muzika, raskošni kostimi I impresivna multimedija  će pretvoriti svaki šou u nezaboravno iskustvo, koje se ne propušta. Sve predstave  počinju u 20:00h u dvorani  Sava Centra.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!