ARSENAL FEST – Kragujevac

ARSENAL FEST - Kragujevac, Tiket Klub
ARSENAL FEST - Kragujevac, Tiket Klub
ARSENAL FEST - Kragujevac, Tiket Klub
ARSENAL FEST – Kragujevac, Tiket Klub

ARSENAL FEST

Kragujevac

Od 25. do 27. juna u 20h

Komplet: 1500 dinara

Hladno pivo, Zabranjeno pušenje, Ritam nereda, Let 3, Bolesna štenad i Gramofondžije (Gramophonedzie) pridružili su se spisku izvođača Arsenal Festa 05, koji će biti održan 25, 26. i 27. juna u Kragujevcu.

Hladno pivo će, uz stare hitove, predstaviti na Arsenalu tek objavljeni novi album “Dani zatvorenih vrata”, a frontmena Mileta Kekina posebno oduševljava povratak zagrebačkog benda u vizuelno upečatljiv prostor Kneževog arsenala, stare vojne fabrike iz 19. veka.

Peti Arsenal: S.A.R.S. Elemental, Kolja, Artan Lili, LTJ Bukem…

KRAGUJEVAC, 26. mart 2015. – Peti Arsenal fest biće održan 25, 26. i 27. juna u Kragujevcu, simbolično na pet bina, a prvih pet poznatih izvođača su S.A.R.S., Elemental, Kolja i Grobovlasnici, Artan Lili, kao i britanski didžej LTJ Bukem sa MC-ijem Staminom.

U preprodaji od 1. aprila naći će se za sada samo komplet ulaznica za sve tri večeri koji košta 1.500 dinara, preko mreže Eventim. Pretprodaja traje samo do polovine maja, kada počinje prodaja ulaznica za svaku od pojedinih večeri.

Mnogobrojni ostali izvođači, njihov raspored po binama (Main Stage, Garden Stage, Explosiv Stage…) i satnica biće sukcesivno objavljivani.

Očekujte pakao-spektakao!! Sviramo novi set, imamo super novi singl ‘Goli i bosi’ koji je najava za album, baš smo usvirani… biće super!“, poručuju hrvatski reperi Elemental, poznati po hitovima “Romantika”, “Iz dana u dan” i “Priroda i društvo”, koje Arsenal dovodi prvi put u Kragujevac!

Začuđujuče, još nismo bili u Kragujevcu, makar smo zaista svirali posvuda! I baš zato se jako veselim jer ne znam što mogu očekivati, to je svojevrsna avantura. Nadam se da će biti kao s publikom po ostatku Srbije – uvijek nas zovu na još“, kaže pevačica Mirela Priselac-Remi.

S.A.R.S. je kao trenutno jedan od regionalno najpopularnijih bendova pokorio Dom sportova u Zagrebu i Halu sportova u Beogradu, a na Arsenal dolaze pošto su nedavno objavili novi album “Proleće”, najavljen singl/spotom “Ljubomora”.

Naša publika je od 7 do 77 godine, nema pravila. Bude tu nakinđurenih klinki u štiklicama, a bude i pankera, metalaca… Ko god oseti nešto u našim pesmama taj dođe. Ljudi iz različitih subkultura vole S.A.R.S.“, kaže frontmen Žarko Kovačević.

Nikola Pejaković-Kolja sa svojim bendom Grobovlasnici nedavno je održao, malo je reći spektakularan, prvi koncert u karijeri u ispunjenom beogradskom Domu sindikata. Arsenal je prirodna sledeća stanica na Koljinom putu da postane istinska regionalna koncertna atrakcija.

Sat vremena, taman da malo uzdrmamo Kragujevčane… Kao i Beogradu i u Kragujevcu će naše srce biti na dlanu, sviraćemo iz sve snage. Jedva čekamo“, najavljuje Kolja, autor provokativnih hitova poput “B.J. Blues”, “Užički heroin” i “Rajko”.

Među novinama Arsenal festa su i beogradski Artan Lili – alternativni bend koji je poslednjih meseci osvojio naprečac domaću scenu hitovima “Srce” i potom “Ako stanemo tu”.

Ne očekuj ništa i provešćeš se bolje…šalimo se, ono što možemo garantovati je srce na terenu, kad god smo prvi put na nekom novom mestu! Dođite u što većem broju. Nadamo se da će Vam naš koncert biti jedno novo i prijatno iskustvo…vidimo se!“, poručuju Artan Lili.

Britanska drum’n’bass super zvezda, DJ i producent, čuveni Ltj Bukem, dolazi na Arsenal 05, zajedno sa MC Staminom. Retko se dešava da je drum and bass MC jednako popularan kao i DJ sa kojim nastupa, kao što je to slučaj sa MC Staminom, i možemo najaviti 90-minutni set koji će se pamtiti! Stamina je multitalentovani izvođač, koji sa lakoćom kombinuje ulogu vokala, voditelja i MC-ija i poseduje osobeno “masivno” prisustvo na bini. Nastupao je širom planete uz imena kakva su Shy FX, DJ Marky, DJ Fu & Jungle Drummer i drugi vrhunski didžejevi.

Arsenal fest se tradicionalno održava u srcu Kragujevca – u fantastičnom prostoru na otvorenom Kneževom arsenalu, prostoru fabrike oružja iz 19. veka gde se nalazi Main Stage. Nedaleko odatle je živopisna Zastavina bašta i Garden Stage, dok je Explosive Stage, smešten u Čaurnici, pogon iz 19. veka gde je snimana serija “Titanik – krvi čelik”!

Arsenal fest 05 priprema još dva dodatna Stage-a, prateći program i mnogo zanimljivih sadržaja…

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!