EDDIE IZZARD – Dom omladine Beograda

 

EDDIE IZZARD

Dom omladine Beograda

28. i 29. mart 2013.

Velika sala Doma omladine Beograda
Vreme: 20h

 

Standup.rs i Domom omladine Beograda vam predstavljaju

svetsku zvezdu stand up komedije:

EDDIE IZZARD prvi put u Beogradu

sa novom predstavom FORCE MAJEURE“

Sa posebnim zadovoljstvom najavljujemo da će Eddie Izzard,  jedan od najvećih stand up komičara svih vremena, ovog marta posetiti Beograd!

Ova svetska zvezda stand up komedije u Beogradu će nastupiti sa potpuno novom predstavom, i to u sklopu turneje koja će trajati godinu dana. Beograđani su posebno privilegovani, jer će videti ovu predstavu pre publike u Njujorku, Sidneju, Londonu, Berlinu…

Eddie Izzard je poznat kao jedan od najistaknutijih stand up komičara svoje generacije. Ideje i situacije pretvara u bizarne, apsurdne i nadrealne komične priče. Priznaje da ga odlično plaćaju za pričanje potpunih besmislica. Edijeve „besmislice“ su mu donele mnoge nagrade, uključujući dve nagrade „Emmy“.

Eddie Izzard je svoj poslednji stand up nastup STRIPPED izveo u 34 grada SAD (2008), nakon čega je oborio sve rekorde na blagajnama na velikoj turneji koja je obuhvatila Veliku Britaniju, SAD i  Evropu i kulminirala nastupom u njujorškoj areni „Madison Square Garden“ januara 2010. čime je Edi postao četvrti komičar ikada koji je nastupao u ovoj čuvenoj areni. Takođe, imao je brojne nastupe u Južnoj Africi u okviru podrške humanitarnoj organizaciji Nelsona Mandele „46664“ (2010).

Napomena: strogo je zabranjeno fotografisanje i snimanje!

Cena ulaznica:

Parter kategorija I 3.000,00 RSD
Galerija kategorija II 2.500,00 RSD

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!