Stena & kotur – Dom omladine Beograda

 

Stena & kotur

Dom omladine Beograda

Ponedeljak, 25. Mar 2013 u 20:00h

“Stena i kotur”, jedinstvena scenska postavka, koja u sebi kombinuje elemente pozorišne predstave, stand up-a i koncerta. U predstavi učestvuje dvoje glumaca (Daniel Sič i Jelena Gavrilović) i trojica muzičara koji izvode živu muziku (Dušan Bezuha na gitari, Branko Isaković basista i Dejan Nikolić bubnjar).

Tekst su zajedno napisali Dr Aleksandar S. Janković i Vladimir Aleksić. Pisali su, zapravo, odvojeno, a onda su spojili ono što su uradili.

Naslov “Stena i kotur“ je direktni, sirovi i surovi prevod engleskog termina “rock and roll”. Ponekad stvari treba nazvati pravim imenom.

Glavni lik (Đavo, igra ga Danijel Sič) nam priča istoriju rokenrola želeći da nas ubedi da odustanemo od života bez kreativnosti. U tome mu pomažu Mala (Jelena Gavrilović) i Bend „Stena i kotur“. Kroz predstavu saznajemo mnoštvo zanimljivih detalja iz istorije rokenrola i iz biografija muzičkih velikana i slušamo u originalnom izvođenju neke od najznačajnijih rokenrol pesama.

Predstava traje oko 100 minuta i ima jednu pauzu.

Posebno je zanimljivo što „Stena i kotur“ ponekad ima i goste, pa publika ne zna koje će izvođenje predstave gledati – predstava se menja, a sa njom i učesnici.

Cena ulaznice:

Sedišta Jedinstvena ulaznica 666,00 RSD

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!