INTIMNO VEČE SA HOWE GELBOM – DOM OMLADINE BEOGRADA

INTIMNO VEČE SA HOWE GELBOM

DOM OMLADINE BEOGRADA VAS POZIVA NA INTIMNO VEČE SA HOWE GELBOM (GIANT SAND): “STANDARDI BUDUĆNOSTI / FUTURE STANDARDS”

20.jun 2017
Ulaznice su u pretprodaji  po ceni od 1000 dinara.

Howe Gelb je harizmatični lider legendarnog američkog sastava Giant Sand i jedan od najčuvenijih totalnih “otpadnika” u svetu rok muzike.

Ovaj veliki autor spada u začetnike Amerikana žanra i od početka osamdesetih zapanjuje svet fantastičnim rokerskim istupima, albumima i koncertima. Kod nas izuzetno popularni Giant Sand nastupili su u Beogradu na oproštajnoj turneji 2015, kada su oduševili prepun Dom omladine.

Uvek izazovni, Giant Sand i Howe Gelb istinski su inovatori na području na kojem je to najteže – na polju  klasičnih rok pesama, kojih su tako puno sami potpisali. Američka alternativna rok scena osamdesetih godina bila je sačinjena od bendova koji  su vratili rokenrol njegovim antikorporacijskim osnovama i otrgli ga od suvišne komercijalizacije – Howe Gelb je ovom značajno doprineo, te kao autor koji nikad ne sluša diktate izdavačkih kuća ima vrlo posebno mesto u modernoj rokerskoj mitologiji.

Za mnoge i jedini istinski naslednik Neila Younga, po svim merilima Howe Gelb je vanvremenska pojava, institucija sam za sebe, oličenje umetničke i poslovne kreativnosti i nepredvidljivosti. Posebno voli da sam za klavirom povremeno priređuje intimne nastupe u kojima se emotivna oštrica njegovih pesama još više ističe, a šarmantan, skoro kabaretski nastup, dobija na toplini i dubini u direktnom, nerazblaženom kontaktu sa publikom. Upravo ovo je način na koji će se predstaviti beogradskoj publici promovišući najnoviji, nedavno objavljeni solo album, odgovarajućeg imena: “‘Future Standards / Standardi budućnosti”.

Howe Gelb će ovom prilikom prošetati kroz svoju jedinstvenu karijeru plus nekoliko neočekivanih obrada, kao i uvek, dajući nam pun uvid u to šta je najbolja Amerikana na svetu.

Pozivamo vas na ovo jedinstveno umetničko veče!

 Informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.
Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!