THE JON SPENCER BLUES EXPLOSION – Dom omladine Beograda

THE JON SPENCER BLUES EXPLOSION - Dom omladine Beograda, Tiket Klub
THE JON SPENCER BLUES EXPLOSION - Dom omladine Beograda, Tiket Klub

THE JON SPENCER BLUES EXPLOSION

Dom omladine Beograda

Thursday, 3. Sep 2015 u 21:00h

Cena: 2100 din.

OBAVEŠTENJE

Koncert The Jon Spencer Blues Explosion se zbog promenljive meteorološke situacije najavljene za početak septembra u Beogradu i dodatnih tehničkih zahteva seli u “Amerikanu” Doma omladine Beograda. Cena karte je 2100 dinara, na dan koncert cena ulazniće biti 2400 dinara.

SuperUho Festival i Kino Šiška Centre for Urban Culture u saradnji sa Odličnim hrčkom, Pop Depresijom i Младински Културен Центар predstavljaju regionalnu turneju The Jon Spencer Blues Explosion! Od 1. do 4. septembra JSBX će nastupiti u Ljubljani, Zagrebu, Beogradu i Skoplju.

Njujork je veliki grad, bučno mesto. Ko hoće da sluša, pored te silne buke može da pomalo čuje i muziku. Događa se nekada da je ta muzika čista buka. Njih trojica sviraju bučnu muziku ili prljavi soul, urbani bluz, kerozinski disko, bizarni pop, distorzirani hip-hop i to rade skoro četvrt veka. Njih trojica su Džon Spenser, Džuda Bauer i Rasel Timins. Većina ih zna kao The Jon Spencer Blues Explosion. Posle 10 godina JSBX ponovo dolazi u Beograd i nije preterivanje reći da nas očekuje najveći rokenrol šou na planeti. Na koncert u Beogradu vas pozivaju Odličan hrčak i Pop Depresija, uz muzičku podršku tima Kišobran/Zaokret. Datum je četvrtak 3. septembar, mesto – Miksalište, Savamala, Mostarska 5.

Ulaznice se prodaju
➡ po promotivnoj ceni od 1.800 dinara do 31. jula,
➡ od 1. avgusta ulaznice će koštati 2.100 dinara,
➡ na dan koncerta 2.400 dinara.

JSBX promovišu svoj novi, sjajni album “Freedom Tower – No Wave Dance Party 2015”, koji počinje novu eru benda. Furiozan, haotičan, raznolik, buntovan – baš kao i duh grada koji ga je u potpunosti inspirisao – “Freedom Tower…” je omaž groznici njujorške večeri, audio slika njegove jedinstvene prirode i nezaustavljivosti. Momci kažu da njihov novi album treba da se sluša na zabavama koje traju cele noći, na piknicima, u diskotekama, protestnim skupovima… U Njujorku ima osam miliona priča koje čekaju da budu ispričane, ali je samo jedna Bluz Eksplozija. I ona dolazi u naš grad!

Sve informacije i rezervacije:
Facebook: tiket klub
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Twitter: TiketKlub

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije!

Budite deo kluba i uživajte sa našim vrlo raznolikim repertoarom.