Lord Of The Dance – Sava Centar

Lord Of The Dance - Sava Centar, Tiket Klub
Lord Of The Dance - Sava Centar, Tiket Klub

Lord Of The Dance

Sava Centar

Monday, 12. Oct 2015 u 20:00h

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da će se muzičko scenski spektakl LORD OF THE DANCE sa novom spektakularnom predstavom „Opasne igre“ održati 12. oktobra u Sava Centru.

Karte za ovaj jedinstven događaj i potpuno novu senzacionalnu predstavu puštene su u prodaju i mogu da se kupe na prodajnim mestima Eventima, kao i putem sajta www.eventim.rs .Cene karata se kreću u rasponu od 2200 do 3500 dinara.

Genije Majkl Fletli se vraća posle 20 godina otkako je uveo irski ples na svetsku scenu. Lord of the Dance „Opasne igre“ hrabro se udaljava od originalne postavke. On predstavlja napredak plesne forme i umetnosti u jednom intenzivnom spektaklu s 20 godina iskustva.

Majkl Fletli je obuhvatio očaravajuće nove plesove, vrhunsku vizuelnu tehnologiju, osvetljenje, novi zvuk, predivne kostime i potpuno novu muziku u ovu uzbudljivu produkciju koja će opčiniti publiku.

Likovi su evoluirali u uzbudljive nove persone. Mali Duh, svojom gimnastičkom izvrsnošću uvlači publiku u priču dok Don Dorka postaje mnogo moćniji i okrutniji nego ranije. Može li Gospodar i dalje da pobedi u bici?

U predstavi se pojavljuje i pop zvezda Nejdin Kojl (Girls Aloud) kao senzualna boginja Erin, koja peva originalne pesme kompozitora Gera Fahija.

U dirljivoj prvoj video sceni, Majkl Fletli će odvesti publiku na putovanje od njegovog početka do sad, kad predaje svoj talenat i harizmu genijalnom novom Gospodaru i ekipi. Ova dramatična nova verzija originalnog Gospodara plesa dostiže vrhunac u napetom duelu između novog Gospodara i njegovog ljutog protivnika Dona Dorke. Kao i uvek, šou se završava svetski poznatim bisom koji će držati publiku na nogama.

Dobro protiv zla u 21. veku dobija potpuno novo značenje.

Lord Of The Dance - Sava Centar, Tiket Klub, Tiket Klub
Lord Of The Dance – Sava Centar, Tiket Klub, Tiket Klub

Sve informacije i rezervacije:
Facebook: tiket klub
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Twitter: TiketKlub

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije!

Budite deo kluba i uživajte sa našim vrlo raznolikim repertoarom.