LISA HANNIGAN & STRAY DOGG – Dom omladine Beograda

POZORIŠTE NA TERAZIJAMA REPERTOAR ZA Oktobar 2015. Tiket Klub
POZORIŠTE NA TERAZIJAMA REPERTOAR ZA Oktobar 2015. Tiket Klub

LISA HANNIGAN & STRAY DOGG

Lisa Hannigan

Saturday, 21. Mar 2015 u 21:00h

Dom omladine Beograda

Cena ulaznice: 1000 dinara

Premijerni nastup u regiji priznata irska kantautorka, Lisa Hanigan (Lisa Hannigan), održaće u sali Amerikana beogradskog Doma omladine.

Lisa Hanigan je irska kantaoutorka. Prvobitno dolazi u žižu javnosti 2001 godine kao ženski vokal uz Demijen Rajsa na njegovim najprodavanijim albumima  O i 9, ona je započela svoju solo karijeru 2007 godine. Od tada je objavila dva studijska albuma Sea Sa (2008) i Passanger (2011). Hanigan je osvojila za mnoge muzičke nagrade i nominacije kako u Irskoj tako i u Americi.

„Ona poseduje toliko Jazz-a u svojim notama i fazama koje bira. Ona je pevala u devetinama, jedanaestinama akorda… Mislim, neke od ovih stvari zvuče kao da ih je birao Majls“ – Herbi Hankok

Njen glas je lagan i okretan, njena formulacija kao izuzetno vino, a njene pesme se kreću kao obmanjjuća moć, ploveći na gitari, trzaju i irskoj drami. Ona je glavna atrakcija sad, iako sa Rej La Monanjom (O Sleep) nas podseća na to koliko slatko i sexi može da zvuči duet. Samo tako nastavi!

Stray Dogg

Specijalni gosti na beogradskom koncertu su lokalni miljenici publike, bend Stray Dogg, koji će tom prilikom izvesti numere sa svoja dva studijska albuma. Na albumu ”Fire’s Never Wrong” sarađuju i sa venecuelansko- američkim kantautorom Devendrom Banhartom na pesmi ”Time”. Pored Dukata oko čijeg kantautorskog rada nastaje bend, tu je još pet članova, Ana i Jelena, na violini i klaviru, zatim Marko na gitari, i Vlada i Relja na basu i bubnju. Njih šestoro treba videti i slušati uživo u Americani Doma omladine, kao podršku jednoj od najpoznatijih irskih umetnica Lisi Hanigan (Lisa Hannigan). To će biti veče koje ne treba propustiti.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!