VATRA & ARAAB MUZIK – Belexpocentar

VATRA & ARAAB MUZIK - Belexpocentar, Tiket Klub
VATRA & ARAAB MUZIK - Belexpocentar, Tiket Klub
VATRA & ARAAB MUZIK - Belexpocentar, Tiket Klub
VATRA & ARAAB MUZIK – Belexpocentar, Tiket Klub

VATRA & ARAAB MUZIK

Belexpocentar

Saturday, 14. Mar 2015 u 22:00h

Cena: 490 dinara

Kao i sve dobre hip-hop priče i ova naša je krenula iz zadimljenog podruma sa malobrojnom ekipom. Te 2011. u klubu Energija nismo ni slutili da ćemo kroz 4 godine za sobom imati redom ispunjene sve relevantne beogradske klubove kao i nastupe na najvećim domaćim festivalima – EXIT i MAD in Belgrade. Iz žurke u žurku smo podizali lestvicu sve više i došli do onoga što Vatra predstavlja danas, a to je bez premca najposećenija i najzabavnija rap i r&b žurka u Beogradu.

Od samog starta cilj nam je bio da promovišemo hip-hop kulturu, pa otud i mnoštvo domaćih dj-eva i mc-eva koji su prošli kroz Vatru, ali ono što smo najviše hteli je da dovodimo strane izvođače koje volimo i rado puštamo u našim setovima. Taj trenutak je konačno došao!

Godina je 2015. Vatra slavi četvrti rođendan za koji smo vam spremili nešto stvarno vrelo. Pored standardne atmosfere na koju smo vas navikli, pridružiće nam se i AraabMuzik, američki muzički producent poreklom iz Providensa u Roud Ajlendu. Na sebe je privukao pažnju tako što je na internetu prikazivao svoje umeće u pravljenju bitova uživo na MPC ritam mašini.

Danas je jedan od najtraženijih producenata na hip-hop sceni, a sarađivao je sa brojnim izvođačima, kao što su The Diplomats, Cam’ron, Vado, A$AP Mob, A$AP Rocky, Swizz Beatz, 50 Cent, Eminem, Busta Rhymes, Fabolous, Azealia Banks, Ludacris, Young Jeezy, Gucci Mane, Jadakiss, Lloyd Banks i mnogi drugi.

Ono po čemu je ipak najpoznatiji su njegovi živi nastupi. Neki bi to nazvali poezijom u pokretu, dok bi drugi rekli da je to samoubistvo na MPC-u, u svakom slučaju ostaćete zatečeni pri prvom slušanju.

Ukoliko do sada niste videli ovog čoveka u akciji, obavezno to uradite na YouTube-u, a ograničen broj ulaznica po promotivnoj ceni od 490 dinara, možete nabaviti od srede 11. februara.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!