OBOJENI PROGRAM – Dom omladine Beograda – karte

 

OBOJENI PROGRAM

23. decembar 2017

Dom omladine Beograda

Veliki beogradski koncert grupe OBOJENI PROGRAM!

Koncertna promocija live albuma “EXIT 2017”

Subota, 23. decembar, Dom omladine Beograda

Gosti: Vizelj

Obojeni program će u decembru objaviti svoj dugoočekivani live album!

Vinilno izdanje (Odličan Hrčak – Srbija, Dallas Records – Slovenija i Hrvatska) zove se “Exit 2017” i na njemu će se naći spektakularan nastup koji su priredili na Main Stage-u Exitovog leta ljubavi.

Koncertnu promociju albuma Obojeni program upriličiće u sali Amerikana Doma omladine Beograd u subot, 23. decembra.

,,Svaka definicija gubitak je slobode”, a Obojeni Program svoju slobodu traži kroz energiju i strast, čistu ljubav i beskompromisni rokenrol, koji je najupadljiviji upravo na nastupima uživo! Svaki njihov koncert je prilika da se obnovi životna energija i redefinišu životni ciljevi.

Obojeni Program je bend koji postoji skoro četiri decenije i od prvog dana nametnuli su se kao sastav sa autentičnim muzičkim izrazom, a tu ,,autentičnost” nije lako definisati. Branislav Babić Kebra i OP kroz svoju muziku kanališu The Fall, Joy Division, Slits, Raincoats… ali sve vreme uspevaju da ne zvuče kao neko od pomenutih. Obojeni Program su pravac za sebe, muzički izraz koji je nezahvalno upoređivati sa bilo kojim drugim postojećim. Obojeni program su izbor koji napravite u jednom trenutku svog života i ostajete mu verni dok u vama tinja ta vatra slobode i bunta.

Kebra i Obojeni program su ti malobrojni srećnici kojima nije problem da sebe nanovo izmišljaju, da probaju nešto novo, da rizikuju i iznenađuju. Od 1980. godine do danas kroz bend je prošlo bar pedeset muzičara, a deo opšte kulture cele jedne generacije je predstavljanje benda u emisiji legendarnog John-a Peel-a na BBC radiju i emitovanje spota za “981” u MTV 120 minuta.

U poslednjih nekoliko godina beogradska publika je Obojeni program bila u prilici da vidi u intimnim klupskim okruženjima, a budući da je povod za prednovogodišnji nastup vrlo značajn, i da se radi o promociji live izdanja “Exit 2017”, Kebra je sa ekipom odlučio da se preseli u veću salu, a sa druge strane i dovoljno intimnu – u salu Ameikana Doma omladine Beograda!

U subotu, 23. decembra, njihovi gosti biće mladi beogradski sastav Vizelj. U Hrvatskoj kažu da ih tri reči najbolje opisuju: ,,Nabrijano, besno, električno”, da ,,pokazuju kako se praši dobar rock and roll”, a Nikola Vranjković je za njih rekao da ,,imaju nešto što su imali i Šarlo Akrobata i rana Azra”.

Jasno je da će 23. decembra Dom omladine Beograda biti u znaku beskompromisnog rokenrola!

Informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.
Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!