Novogodišnji gala koncert – Ulaznice – Sava Centar

 

Novogodišnji gala koncert – Ulaznice

Sava Centar

Novogodišnji gala koncert “Deset veličanstvenih”, Zimska muzička čarolija, Dečja Filharmonija, Sava centar, 17.decembar, 19h
Dečja filharmonija, svake godine u decembru tradicionalano priređuje Novogodišnji gala koncert – Zimska muzička čarolija, namenjen ljubiteljima klasične muzike svih generacija. Ovo će biti jubilarni, deseti koncert: “Deset veličanstvenih” na kome predstavljamo hitove Dečje filharmonije – najpopularnije kompozicije različitih žanrova koje su izvođene svih proteklih godina na brojnim koncertima, i koji će pratiti jubilarno CD izdanje.
Pored popularne klasike, Strausa, Ofenbaha, Betovena, Baha, na repertoaru će biti i muzika iz filmskih hitova poput Star wars, Frozen, Indiana Jones,  Pirati sa Kariba, Marry Popins.. ali i domaći prepoznatljivi pop hitovi, kao i tradicionalne  pesme, dok će orkestrom dirigovati Ljubiša Jovanović. Ovogodišnju “čaroliju” će upotpuniti i operska pevačica Katarina Jovanović, što će biti prava muzička poslastica.
Svake godine Dečja filharmonija predstavlja i svoje nove soliste, mlade muzičare i dobitnike brojnih nagrada na domaćim i svetskim takmičenjima; a ove godine ćemo imati prilike da vidimo i prvu generaciju solista, koji sada studiraju na prestižnim akademijama širom sveta.
Dečja filharmonija je tokom proteklih deset  godina prepoznata kao jedinstven brend u kulturi regiona, koji je inicirao kulturnu razmenu i druženje najmlađih. Isto tako, svojim atraktivnim koncertima na otvorenom, poput nastupa na Tašmajdanu u okviru manifestacije „Noć muzike“, pred 10.000 ljudi u publici i još 5000 onih koji su ostali ispred kapija Tašmajdana, Dečja filharmonija pokrenula je talas sličnih manifestacija i doprinela popularizaciji klasične muzike među mlađom publikom.
Zato ne propustite Novogodišnji gala koncert, jedinstveni praznik muzike i najlepši način da se isprati stara i otpočne nova 2018 godina, uz mlade muzičke virtuoze i zvuke najlepših dela muzičke riznice.
Informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.
Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!