Obojeni Program – Dom omladine

 

Obojeni Program

Dom omladine Beograda

Subota, 13. Okt 2012 u 21:00h

Sala Amerikana Dečanska 22

 

Koncertna agencija Odličan hrčak sa ponosom najavljuje novosadski i beogradski koncert kultnog Obojenog programa koji će se odigrati u klubu The Quarter (Bulevar Despota Stefana 5, Novi Sad) u petak 12. i u sali Amerikana Doma omladine Beograda (Makedonska 22) u subotu 13. oktobra 2012. godine.

Bend će u neobičnoj postavi u kojoj trenutno nastupa (vokal, dva basa i bubanj) publici predstaviti aktuelni album ,,Kako to misliš: mi?” (Odličan hrčak/Exit Label, 2012), ali je i podsetiti na ranije hitove iz svoje tridesetogodišnje karijere.
U oktobru 2011. godine, izdavačka kuća Odličan hrčak objavila je reizdanja prva dva albuma grupe Obojeni program – „Najvažnije je biti zdrav“ i „Ovaj zid stoji krivo“, izdanja koja se najčešće navode kao reprezentativni predstavnici savremenog ex-YU roka čiji počeci se upravo i vezuju za ovaj bend.
Aktuelni album ,,Kako to misliš: mi” je već prvim singlom ,,Da li smo naučili živeti u kapsuli“ probudio interesovanje publike širom regiona i dokazao da je, i nakon više od tri decenije, rad ovog kultnog novosadskog benda sve plodniji i inspirativniji.
Sa novim izdanjem ,,Kako to misliš: mi” Obojeni program se našao na vrhu svih relevantnih top lista domaće muzike (MTV Domaćica, Jelen top 10, Diskomer, Pop mašina…), a kritika i publika imaju samo reči hvale.

Cena ulaznice:

Stajaća mesta 600,00 RSD

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!