TRICKY – Dom omladine Beograda – Ulaznice

 

TRICKY
Dom omladine Beograda, Sala Amerikana
Makedonska 22, 11000 Beograd

23 FEB 2021 UTORAK, 21:00h

Legendarni trip-hop muzičar i producent Triki (Tricky) održaće koncert 23. februara 2021. godine (21:00) u dvorani “Amerikana” Doma omladine Beograda.

Beogradski koncert, prethodno najavljen za ovo proleće, a potom odložen zbog Kovid-19, Tricky će održati u okviru evropske turneje povodom novog albuma “Fall To Pieces”, koji treba da se pojavi 4. septembra.

Novi album nedavno je najavio singl “Fall Please” koji poseduje čudnovatu, uvrnutu pristupačnost koja je iznenadila i samog njegovog tvorca Trikija:

“Sa ‘Fall Please’ uspeo sam da postignem nešto što nikad ranije nisam bio u stanju, a to je da pesmu svi mogu da osete, čak i ljudi koji ne poznaju moju muziku. Ovo je moja verzija pop muzike. Ovde sam se najviše približio pravljenu popa”.

“Fall to Pieces” se u većini pesama oslanja na glas pevačice Marte Zlakovske, koju je Triki otkrio na evropskoj turneji na kojoj je iznenada pred prvi koncert bio ostao bez pevačice. Kako ističe, Marta je turneju spasla od propasti.

“Mogu oceniti kad je neko skroman i prizemljen. Martu nije briga da bude slavna, samo želi da peva”, objašnjava Triki.

Nakon saradnje sa kultnim bendom Massive Attack, Tricky je objavio debi solo album “Maxinquaye” (1995), sa hitovima kao što su “Aftermath”, “Ponderosa”, “Overcome” i “Black Steel”, postavši svetska zvezda i jedan od najuticajnijih pionira trip hopa. Triki je svoj jedinstveni muzički izraz, prepoznatljiv po višeslojnom, mračnom spoju hip hopa, alternativnog roka i rage (ragga), nastavio da razvija na ukupno 13 albuma, od kojih je poslednji bio “Ununiform” (2017).

Ulaznice kupljene za prvobitan datum 29. aprila ostaju važeće i nije ih potrebno menjati. Ukoliko neko želi povrat kreće od 1. septembra. Potrebno je da se pošalje mejl na office@tickets.rs.

Foto Boris Vezmar

INFO (09.04.2020):

Koncert legendarnog trip-hop muzičara i producenta Trikija (Tricky) najavljen za 29. april u dvorani Amerikana Doma omladine Beograda odložen je zbog trenutne vanredne situacije u zemlji i svetu.

Molim vas za još malo strpljenja, pošto čekamo od muzičarevog menadžmenta precizne instrukcije o pomeranju cele evropske turneje. Novi datum beogradskog koncerta biće objavljen nadamo se uskoro.

Sve kupljene ulaznice važiće za novi datum i nije ih potrebno menjati.

 

Ulaznice:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Poštarinu plaća primalac pošiljke!

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!