ZOSTER – Dom omladine Beograda

ZOSTER - Dom omladine Beograda, Tiket Klub
ZOSTER - Dom omladine Beograda, Tiket Klub

ZOSTER

Dom omladine Beograda

Saturday, 11. Oct 2014 u 21:00h

Cena karte:

u pretprodaji do 12. septembra po promotivnoj ceni od 500 dinara, pretprodaja 600 dinara, prodaja na dan koncerta 900 din.

U subotu, 11. oktobra u 21h, grupa Zoster će održati veliki beogradski koncert u Domu omladine Beograda (sala Amerikana) na kome će pored starih, svirati i kompozicije sa novog albuma Srce uzavrelo koji se će se pojaviti na jesen.

Album Srce uzavrelo je najavljen prvim singlom za pesmu „Gavrilo“, koji će publici krajem godine doneti ukupno deset novih pesama, snimili su Eric Bajramović i Edin Zubčević u studiju Muzičkog centra Pavarotti u Mostaru, miks i mastering su rađeni u studiju Bauer u Ludvigsburgu (Nemačka), a album je producirao Edin Zubčević. Izlazak albuma najavljen je za jesen.

Muziku i tekst za singl „Gavrilo“, kao i za sve pesme na novom albumu, napisao je frontmen Zostera, Mario Knezović, dok su aranžman radili svi članovi benda, koji danas čine Mario Knezović (vokal), Atilla Aksoj (gitare), Adis Sirbubalo (klavijature i harmonika), Nikola Galić (bas gitara) i Goran Rebac (bubanj). Scenario, montažu, režiju, animaciju i dizajn spota potpisuje basista Nikola Galić, dok je snimatelj bio Srđan Šarić.

„Vrlo sam zadovoljan albumom i činjenicom da smo za ukupno 11 radnih dana završili sve, od snimanja do masteringa, a pjesmom Gavrilo najavljujemo novi album kojim će publika, nadamo se, biti zadovoljna jednako kao i članovi Zostera“, rekao je tom prilikom frontmen Mario Knezović.

Nakon humanitarnih koncerata u Sarajevu, Mostaru i Banja Luci, nekoliko festivala u regionu, grupa Zoster kreće na jesenju turneju u okviru koje će 7. septembra biti deo „JA BiH festivalaće“ u Vintage Industrial Baru u Zagrebu. Nakon toga bend kreće na mini turneja po Holandiji i Nemačkoj, da bi ih po povratku iz Evrope sa velikim iščekivanjem „konačno“ dočekali u Novom Sadu i Beogradu, 10. oktobra i Omladinski centar CK13, dok su dan kasnije, 11. oktobra na velikom beogradskom koncertu u Domu omladine (sala Amerikana).

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.
PRODAJNO MESTO –  BEOGRAD I PANČEVO.

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!