“ĐORĐE MILJENOVIĆ” – ulaznice – BitefArtCaffe Summer Stage

 

“ĐORĐE MILJENOVIĆ” – ulaznice

BitefArtCaffe Summer Stage

18.09.2020 u 22h

Znamo ga kao Wikluh Sky iz hip-hop trojca “Bad Copy”, kao DJ-a, drum&bass MC-a,višestrukog instrumentalistu i kompozitora. Numere sa albuma “Sam pao,sam se ubio” i “Amovi” odjekuju regionom, a imaćemo priliku da ih čujemo uz fenomenalnu ekipu muzičara na bini!

Druge hitove Djordja Miljenovića, a koje potpisuje kao Wikluh Sky u saradnji sa nekim sjajnim izvodjačima , imamo kao informaciju da bi mogli da ih izvedu specijalno za ovu priliku.

Budi i ti deo ovog muzičkog spektakla i zgrabi svoju ulaznicu na vreme.

ĐORĐE MILJENOVIĆ (Bad Copy) vokal
LAV BRATUŠA – Bubnjevi (Darkwood dub)
MILAN MIKA AĆIMOVIĆ -Klavijature,vokali,daire (bend Sopot, Sunshine)
JANKO MOSTARLIĆ – Gitara (Kanda kodža i Nebojša)
ĐORĐE TODOROVIĆ – Gitara
LUKIC GORAN – Bass gitara

Albumi “Sam pao,sam se ubio” , “Amovi” i druge nove pesme su nastali i snimljeni tokom 2016 godine u saradnji sa Mascom records, izdavačkom kućom iz Beograda. Ekipa koja nastupa sa Wiklerom je već odavno poznata široj ex YU publici jer skoro svi dolaze iz domaćih proslavljenih bendom kao što su Darkwood Dub, Kanda Kodža i nebojša, Bad Copy, Sopot, Sunshine itd. Albumi u sebi sadrže razne muzičke mirise i stilove kao što su pop,rock,country i blues,a u kojima Miljenović bezkompromisno opisuje svoje okruženje i događaje. Za vrlo kratak period, bend je već nastupao u Beogradu preko 10 puta i to sa sve rasprodanim koncertima, Sarajevu, Novom Sadu ,Crnoj Gori, Banjaluci, Nišu itd.. Pored izvedenih numera sa dva albuma , bend svira i 4 nove kompozicije koje bi se trebale naći na trećem studijskom albumu. Bend je izveo i seriju koncerata u okviru Tuborg kampanje za koju je Miljenović radio muziku za numeru Imam tvoju ljubav, a u medjuvremenu je Djordje Miljenovic izbacio još nekoliko muzičkih projekata kao što su Album “Treći svetski rat” sa umetnikom Meta i solo albume različitih sa gostima sa nazivom “pola paketića iznenadjenja” i “(Iz)vandredni paket” za izdavačku kuću Mascom records. Na novim izdanjima se ističu posebno popularne numere kao što je “Zima”, “Ljubav”, “Sa tobom kad se budim” itd…

Ulaznice:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Poštarinu plaća primalac pošiljke!

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!