Kanda, Kodža i Nebojša – ulaznice – Bitefartcafe Summer Stage

 

Kanda, Kodža i Nebojša – ulaznice

Bitefartcafe Summer Stage
Mali Kalemegdan 2, 11000 Beograd

KKN je sastav koji već 30 godina sa uspehom odgovara na pitanje kakav je rokenrol potreban u našim krajevima – strasan i angažovan, uvek u ljubavi sa publikom.

24 SEPT 2020 ČETVRTAK, 22:00

KKN su jedan od ključnih sastava sa rok scene iz devedesetih godina, grupa jedinstvene poetske vizije, čiji rad ostaje upamćen kao jedan od vrhunaca pozne faze razvoja našeg rokenrola. Počeli su 1990 kao sastav prijatelja, da bi se tokom sledećih decenija KKN upisali u kolektivnu svest kao neočekivani glasnogovornici svoje generacije. Jedinstveni Oliverov vokal i pojava izdvojili su se prirodno kao centralna tačka pažnje publike, ali su sjajne sposobnosti izuzetno originalnih muzičara pokazale da se radi o grupi koja će još dugo ostati prisutna.

KKN je sastav koji već 30 godina sa uspehom odgovara na pitanje kakav je rokenrol potreban u našim krajevima – strasan i angažovan, uvek u ljubavi sa publikom.

Prvi beogradski nastup benda posle neveselih zbivanja tokom proleća i leta ove godine održaće se u Bitef Art Cafeu u četvrtak, 24. septembra, u fokusu pažnje biće izbor sa aktuelnog retrospektivnog albuma Popis, uz proverene komade iz bogatog opusa Kande kodže i Nebojše.

*Sve ulaznice su za stajanje.
*Rezervacija stolova i separea je ograničena, a rezervacije su moguće tek nakon kupovine ulaznica.
*Barski stolovi imaju po dve stolice.
*Rezervacija u separeu ne podrazumeva sedeća mesta za sve osobe, već to zavisi od pozicije separea i broja osoba koje su u okviru jedne rezervacije.

Rezervacije stolova:
063594294 & 063594054
Bitefartcafe Summer Stage
Kalemegdan, teniski tereni

Izvor: Novi Bitefartcafe

 

Ulaznice:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Poštarinu plaća primalac pošiljke!

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!