INCOGNITO – Dvorana Doma Sindikata

INCOGNITO - Dvorana Doma Sindikata, Tiket Klub
INCOGNITO - Dvorana Doma Sindikata, Tiket Klub

INCOGNITO

Dvorana Doma Sindikata

Subota, 19. Okt 2013 u 20:00h

Predvodnici  britanske acid jazz scene, grupa  Incognito, nastupiće u Domu sindikata 19. oktobra, u organizaciji “My Way” koncertne agencije.

Incognito su pravi miljenici beogradske publike, jer se na njihovim koncertima uvek uživa u energičnom nastupu i spoju starog i novog zvuka.  Tokom 32 godine svog postojanja objavili su 15 studijskih albuma, 2 albuma sa nastupima uživo, 5 kompilacija, isto toliko remiksa i 46 singlova, među kojima su se izdvojili veliki hitovi: “Don’t You Worry ’bout a Thing“, “Always There“, “Still a Friend Of Mine”, “Positivity” i mnogi drugi.

Uspon  benda Incognito počinje 1991. godine kada su za izdavačku kuću “Talkin’Loud” objavili hit singl “Always there”, a zatim i album “Inside life”, a internacionalnu slavu donosi im naredni album “Tribes, Vibes & Scribes“ sa obradom pesme Stivija Vondera “Don’t You Worry ‘Bout a Thing”. Na taj način Incognito postaje glavno ime i sinonim acid jazz pravca u muzici.

Na koncertu u Domu sindikata ovaj britanski sastav promovisaće album “Surreal”, objavljen prošle godine, za koji osnivač benda, Blui Monik, kaže da izražava osećanja i stavove na jedan poseban način. Pesmama na novom albumu članovi benda Incognito su “duboko zaronili u svoju kreativnu dušu” i napravili zvuk na koji su veoma ponosni. Većinu pesama na albumu izvodi trenutni sastav koji nastupa na turnejama.

Ovo je bend koji ima izvanrednu interkaciju sa publikom, a u Beograd dolaze sa pevačicama Kejti Hektor, poznatoj po odličnom soul glasu koja je pri tom i vokalni mentor Emeli Sande, i Vanesom Hejns, pevačicom koja je tokom svoje bogate karijere sarađivala sa Chakom Kan, Van Morisonom, Anastasijom i Bilijem Oušenom.

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!