“URIAH HEEP” – ulaznice KOMBANK Dvorana

 

“URIAH HEEP” – ulaznice

KOMBANK Dvorana

26.10.2022 u 20h

Legendarni Uriah Heep u Beogradu slave 50 godina benda! 

 

***OBAVEŠTENJE***

Proslavljeni britanski bend Uriah Heep, koji je trebalo da nastupi 26. oktobra u MTS dvorani, otkazao je, nažalost, beogradski, kao i još nekoliko koncerata zakazanih u sklopu slavljeničke turneje na kojoj se obeležava 50 godina postojanja grupe. Bend je saopštio da se na ovaj potez odlučio zbog „logističkih problema i sve većih troškova putovanja“.

Otkazani su i koncerti koji je trebalo da budu pre beogradskog – u Lisabonu (Portugal), Madridu, Avilesu i Barseloni (Španija) i Zagrebu (Hrvatska), kao i nastup u Bukureštu (Rumunija), predviđen dan posle Srbije. U saopštenju benda se još navodi da se traže novi gradovi za koncerte sledeće godine, pa ostaje nada da Uriah Heep tokom 2023. neće zaobići Beograd, u kom su uvek od strane publike sjajno prihvaćeni. Najsvežiji u sećanju je koncert za pamćenje, u februaru 2019. u Sava centru.

Povraćaj novca za kupljene ulaznice za otkazani koncert benda Uriah Heep u MTS dvorani biće moguć od 1. novembra putem Tickets.rs. 

  • Svi koji su karte kupili online, novac će im biti refundiran na račun sa kog su izvšili kupovinu.
  • Kupci fizičkih ulaznica povrat sredstava ostvaruju na prodajnom mestu gde su kupili ulaznice od 1. novembra.

 

Jedna od najvećih hard-rok grupa svih vremena, Uriah Heep, u sklopu turneje na kojoj proslavlja 50 godina postojanja, održaće koncert u Kombank dvorani u Beogradu, 26. oktobra 2022. (20.00), u organizaciji promoterske kuće Long Play. Brojni ovdašnji njihovi ljubitelji svih generacija ponovo će moći da uživaju u nezaboravnim pesmama koje decenijama spadaju u rokenrol klasike – „Lady In Black“, „July Morning“, „Easy Livin“, „Sunrise“… Beogradskoj publici je još uvek u svežem sećanju spektakl koji je Uriah Heep priredio u februaru 2019. u Sava centru, a prethodno su posetioci zaječarske „Gitarijade“ svedočili njihovim briljantnim nastupima 2006. i 2016. Stariji zaljubljenici pamte njihov prvi beogradski koncert u hali Pionir, davne 1977, u najslavnijim danima benda.

Osvrćući se na minulih 50 godina, gitarista Mik Boks (Mick Box) kaže da je sve prošlo kao treptaj oka:

„Na kraju, u sećanju ti ostane samo ono što je pozitivno, zabavno. Ostale stvari bivaju zakopane, inače biste samo trošili energiju razmišljajući o njima. Mnogo puta smo zajedno prošli svet, i možete da zamislite kakve smo nestašluke pravili“.

Osnovani 1970. u Londonu, Uriah Heep su iste godine  postavili jedan od temelja hard-roka sa debi albumom “Very ‘eavy… Very ‘umble”.  Uz  Led Zeppelin, Black Sabbath i Deep Purple, doprineli su kasnijem uspostavljanju jedinstvenog britanskog oblika hevi-metala. U prvoj fazi rada, koju su pored Box-a obeležili i harizmatični pevač David Byron (1947-1985) i klavijaturista i autor Ken Hensley (1945-2020), Heep su objavili svoje klasične albume “Demons and Wizzards” (1972), “The Magician’s Birthday” (1972), “Sweet Freedom” (1973)…

Posle brojnih personalnih promena, u bend od sredine osamdesetih dolaze klavijaturista Phil Lanzon i pevač Bernie Shaw, uz koje se Uriah Heep pretvaraju u moćnu mašinu koja neprekidno krstari svetom, uspevajući da odsvira i do 125 nastupa godišnje, pred oko 500.000 posetilaca. Kreativnu snagu Uriah Heep su potvrdili i albumima objavljenim u 21. veku – “Wake the Sleeper” (2008), “Into the Wild” (2011), “Outsider” (2014)  i  “Living The Dream” (2018). Britanski velikani su u septembru obradovali obožavaoce luksuznim boks-setom „Every Day Rocks“, sa prvih sedam albuma.

Ulaznice:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Poštarinu plaća primalac pošiljke!