Počinje prodaja karata za Olimpijakos, Barselonu i Bajern je počela!!!

 

Počinje prodaja karata za Olimpijakos, Barselonu i Bajern je počela!!!

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon velike pobede u Sankt Peterburgu naredne tri utakmice u Evroligi igraju u Beogradu u hali Aleksandar Nikolić!

Rivali crveno belih u mečevima 14,15 i 16. kola su ekipe Olimpijakosa, Barselone i Bajerna.

Utakmica sa grčkim velikanom igra se već u četvrtak, dok su mečevi sa prošlosezonskim finalistom Barselonom, i ekipom Bajerna, mečevi duplog kola koji su na programu već 14. i 17. decembra!

Klub se ovom prilikom odlučio da u prodaju pusti već u ponedeljak 06.12.2021. dnevne karte za sve tri utakmice, i naši navijači i svi ljubitelji košarke biće u prilici da ih kupe već od danas!

Prodaja dnevnih karata za tri utakmice Evrolige – OLYMPIACOS, BARCELONA, BAYERN, počinje u 12 časova na svim prodajnim mestima TICKET VISION (osim Delfi knjižara) i online na sajtu www.tickets.rs.

Na dan utakmice u hali Aleksandar Nikolić blagajna će raditi za:

  • utakmicu 14, kola KK Crvena zvezda mts – Olympiacos: 09.12. od 13 časova,
  • utakmicu 15. kola KK Crvena zvezda mts – Barselona:  14.12. od 13 časova,
  • utakmicu 16. kola KK Crvena zvezda mts – Bajern Minhen: 17.12. od 15 časova.

Takođe, zbog promene plana  odigravanja utakmica koje su iz Štark Arene premeštene u Halu Aleksandar Nikolić, vlasnicima paketa za Arenu (PAKET NIVO 200, PAKET NIVO 400) će biti omogućeno da prisustvuju utakmicama u hali Aleksandar Nikolić.

Za vlasnike PAKETA N400 ulaz će biti omogućen na tribinu D, a za vlasnike PAKETA N200 na ulaz Parter 4, uz pokazivanje karte za PAKET ARENA. Ovom prilikom kako bi se pojednostavio ceo proces, svi vlasnici paketa za Štark Arenu neće menjati svoje karte već će biti dovoljno da pokažu svoje karte koje poseduju na uvid pri ulasku u halu Aleksandar Nikolić.

 

Ulaznice:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Poštarinu plaća primalac pošiljke!