LOLA ASTANOVA – Sava Centar – karte

 

LOLA ASTANOVA – karte

Sava Centar
Milentija Popovića 9, 11000 Beograd

Ovim putem Vas obaveštavam da je menadžment Lole Astanove otkazao celokupnu Balkansku turneju zbog ličnih razloga umetnice, a samim tim i planirani koncert Lole Astanove 7.11.2019. u Sava centru.

Povrat novca za kupljene ulaznice: Ulaznice kupljene online – poslati email na office@tickets.rs.

Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima – povrat na Blagajni Štark Arene od 12h.

Kupci ulaznica koji nisu u mogućnosti da dođu na blagajnu Štark Arene potrebno je da pošąlju email na office@tickets.rs gde će dobiti instrukcije oko povraćaj novca.

 

Lola Astanova najseksipilnija svetska pijanistkinja nasupiće po prvi put u Beogradu 7.novembra 2019-te godine u velikoj dvorani Sava centra, a u okviru Balkanske turneje.

07 NOV 2019 ČETVRTAK, 20:00

                                                                 „RETKA I GENIJALNA“

             Lola Astanova najseksipilnija svetska pijanistkinja nasupiće po prvi put u Beogradu 7.novembra 2019-te godine u velikoj dvorani Sava centra, a u okviru Balkanske turneje.

             Blistava mlada pijanistkinja usavršila je privlačan, duboko emotivan stil sa izrazitim vizuelnim duhom, a kroz njene video -snimke mnogi su prvi put otkrili muziku Šopena, Lista i Rahmanjinova. Loline originalne virtuozne transkripcije postale su you tube i instagram senzacije. Koristeći nove medije za komunikaciju sa svojim obožavateljima ona je samostalno redefinisala šta znači biti moderan virtuoz.

             Rođena je u bivšem SSSR-u, a Lolino putovanje kroz muziku počelo je sa 6 godina kada je njena majka, učiteljica muzuke, dala Loli prvu lekciju. Njen prirodni dar je odmah bio očigledan i nije prošlo mnogo vremena dok je ušla u studio poznate profesorke klavira Tamare Popović. Sledećih nekolioko godina razvila je svoju vrhunsku klavirsku tehniku pod vođstvom profesorke Popovič, učila harmoniju i kontrapunkt sa profesorom Markom Rusakom i studirala klavirsku izvedbu sa Levom Naumovskim iz Moskovskog konzervatorijuma koji ju je opisao kao retku i genijalnu.

            Astanova je započela turneju kao koncertni pijanista sa 8 godina, nastupala je u Nemačkoj, Francuskoj, Austriji, Rusiji i Italiji u solističkim programima i nastupima sa orkestrima. Dobitnica je Šopenove nagrade za mlade pijaniste 1996-te godine u Moskvi, a 1998. sudelovala je u dokumentarnom programu UNESCO. Nakon što je emigrirala u SAD, nastupa u Carnegie hall pred rasprodatom dvoranom iu kojoj je mala trijumfalan nastup. Koncert je privukao pažnju medija i postao dokaz da je Lola sposobna da privuče publiku klasičnim repertoarom. Nastupala je na New York balu u čast glavnog urednika Vogue, a događaju su prisustvovali Donald Trumph, Valentino Garavani i dr. Ona muziku prilagođava svom ličnom stilu, a često se može videti i na modnim stranicama u ekskluzivnim dizajnerskim kreacijama. Ona neguje svoj stil noseći često visoke pete i male mini suknje. Dokumentrani film Treir Visions of New York sa Lolinim nastupom Geršvinove čuvene Rapsodije u plavom dobio je EMI nagradu za 2016-u.

Sve informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!