Teofilovići i Miroslav Tadić – Zadužbina Ilije M. Kolarca

Teofilovići i Miroslav Tadić - Zadužbina Ilije M. Kolarca, Tiket Klub
Teofilovići i Miroslav Tadić - Zadužbina Ilije M. Kolarca, Tiket Klub
Teofilovići i Miroslav Tadić - Zadužbina Ilije M. Kolarca, Tiket Klub
Teofilovići i Miroslav Tadić – Zadužbina Ilije M. Kolarca, Tiket Klub

Teofilovići i Miroslav Tadić

Zadužbina Ilije M. Kolarca

Monday, 10. Nov 2014 u 20:00h

Cena ulaznice: 1200 dinara

Svetski priznati muzičari, vokalni duo braća Teofilović i gitarista Miroslav Tadić održaće 10. novembra koncert u Kolarčevoj zadužbini u Beogradu, koji će nositi simboličan naziv “Zaboravljeni svet Balkana”.

Svaki dolazak Miroslava (iz SAD) u Evropu koristimo za neki novi koncert. Sa Miroslavom se uvek javi neka nova energija koja ponese i nas i publiku, i dogodi se koncert koji se dugo pamti. Prethodni na Kolarcu (pre dve godine) je bio jedan od takvih, pa smatramo da je pravi trenutak da nas publika ponovo čuje u Beogradu, a već imamo i zakazan nastup 7. novembra na Jazz Festu u Sarajevu“, kažu Teofilovići.

Jedinstveni izvođači drevne srpske i balkanske vokalne muzike, braća Ratko i Radiša Teofilović planiraju da sa svetski cenjenim gitaristom Tadićem na Kolarcu 10. novembra, pored ostalog, izvedu kompozicije sa zajedničkog albuma “Vidarica” (2012), ali najavljuju i “neke nove obrade starih pesama koje su nastajale inspirisane zajedničkim putovanjima i koncertima“.

Publika će imati priliku da čuje dobar deo tih pesama, koje će se naći na našem novom zajedničkom izdanju. Uvek se javi neka pesma koju jedva čekamo da predstavimo publici. Pored toga publika će imati mogućnost da čuje i Miroslavljeve instrumentalne bravure, kao i neka naša nova a capella izvođenja“, otkrivaju Teofilovići.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!