Čikaške Perverzije – Narodno pozorište u Nišu

Čikaške Perverzije - Narodno pozorište u Nišu, Tiket Klub
Čikaške Perverzije - Narodno pozorište u Nišu, Tiket Klub

Čikaške Perverzije

Narodno pozorište u Nišu

22. Dec 2015 u 20:00h

Kultne “Čikaške perverzije”, u kojima igraju Dragan Gagi Jovanović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Đorđević, jesenju sezonu su počele rasprodatim izvođenjem 27. oktobra.

Pozorište je živa stvar i uvek se mogu desiti neočekivane stvari, pogotovo u ‘Čikaškim perverzijama’ gde ima dosta improvizacije. Nijedna predstava nam nije kao prethodna i dosta ljudi dolazi više puta da nas gleda. Zato i u novoj sezoni očekujete – neočekivano“, najavljuje Olga Odanović.

U novoj sezoni (jesen 2015/proleće 2016. godine) “Čikaške perverzije” nastavljaju da se bave na duhovit i provokativan način problemom muško-ženskih odnosa koji su, objašnjava Jovanović, “neiscrpna i vrlo inpirativna tema”.

Nema kraja mukama u ljubavi, a to je uvek inspirativno i to ćemo nastaviti da koristimo. Trenutak kada gledate umetnika dok stvar je najlepše od svega. To se dešava samo tog trenutka i nikada više. To je lepota pozorišta“, ističe Jovanović.

Hit predstava “Čikaške perverzije” posle skoro decenijske pauze vratila su se pred pozorišnu publiku spektakularnim nizom od preko 30 rasprodatih izvođenja, od decembra 2014. do juna 2015. godine, uglavnom u DOB-u i novosadskom Pozorištu mladih, ali i u Domu vojske u Pančevu, Kulturnom centru Inđije i Domu sindikata Kragujevca.

U odnosnu na prethodnu nova sezona će, najavljuje Jovanović, ipak biti “u pogledu broja igranja predstave malo umerenija”.

Glavni krivac sam ja pošto iz sebe imam 4.000 predstava (u karijeri), i imam pravo da se malo odmorim. Odlučili smo da malo smanjimo broj, da se previše ne umorimo i da uživamo, kao što smo do sada uživali, u svakoj predstavi“, ističe Jovanović.

Sve informacije i rezervacije:
Facebook: tiket klub
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Twitter: TiketKlub

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!