Dečko koji obećava – Boško Buha

Dečko koji obećava - Boško Buha, tiket Klub

Dečko koji obećava – Boško Buha

Nema u domaćoj kinematografiji mnogo filmova koji su poput filma Miše Radivojevića „Dečko koji obećava” sa Aleksandrom Berčekom u glavnoj ulozi dobijali sve više i više fanova kako je vreme proticalo.Ukratko: perspektivni student medicine po imenu Slobodan, nakon udarca u glavu počinje svoju pobunu protiv malograđanštine oličene u licemerju roditelja.

Njegova pobuna ga uvodi u svet slobodne ljubavi, lakih droga i rock and rolla. Slobodan, kako mu ime kaže, želi da bude – slobodan. Ako je neki film uspeo da uhvati duh „Novog talasa” to je sigurno bio „Dečko koji obećava”, po scenariju Nebojše Pajkića.

Danas, skoro 30 godina nakon filma, u pozorištu „Boško Buha” glumačka ekipa predvođena Milošem Vlalukinom u ulozi Slobodana, u režiji Žanka Tomića, rekonstruiše duh urbanog.U predstavi, pored brojne glumačke ekipe, igraju Miloš Vlalukin, Neda Arnerić i Dara Džokić koja je igrala i u istoimenom filmu. Publika će moći da čuje i vidi bend „Pitova svita” koja će uživo izvoditi muziku Novog talasa. Pitovu svitu čine: Miloš Vlalukin, Katarina Žutić, Nemanja Aćimović i Ana Marković.

Premijera 21. maj 2009.

Trajanje 110 min

Lica
PROFESOR Nenad Nenadović
SLOBODAN Miloš Vlalukin
MAŠA Katarina Marković
KLAVIS Bojana Ordinačev,
Anđela Stamenković
OTAC Milorad Mandić Manda
MAJKA Dara Džokić
ALENKA Neda Arnerić
JAGOŠ Dragoljub Denda
LjUBICA Ana Marković
PIT Katarina Žutić
BUBNjAR Nemanja Aćimović
MATIČARKA Ivana Lokner
PACIJENT, TRENER
NAVIJAČ, UMETNIK PERFORMER
Dragan Stokić
inspicijent Mihailo Todorović
sufler Ana Bata