CARL COX – BELEXPOCENTAR

CARL COX - BELEXPOCENTAR, Tiket Klub

CARL COX
Subota, 28. April, 2012. 21:00
BELEXPOCENTAR

Cena jedinstvene ulaznice 2400 dinara.

Najpopularniji svetski DJ svih vremena Carl Cox u subotu 28. aprila održaće ekskluzivan nastup u beogradskom Belexpocentru. Legendarni britanski disk džokej i producent dolazi u Beograd posle nepunih osam godina od svog poslednjeg i danas već kultnog nastupa na „Urban Experience“ festivalu. Avalon produkcija u saradnji sa etiketom „Intec Digital“, koju je Cox osnovao pre 14 godina, organizuje ekskluzivnu žurku ograničenog kapaciteta sa ciljem da publici u Srbiji i regionu predstavi aktuelni studijski album „All Roads Lead To The Dancefloor“. Jedini ovogodišnji nastup u Srbiji biće ujedno prilika da se predstavi jedinstvena atmosfera „Revolution“ žurki koje Carl Cox organizuje na Ibici već punih deset godina!

Proteklu 2011. godinu Carl Cox sa pravom može smatrati izuzetnom, od jubilarne sezone u klubu „Space“, najznačajnijem otvorenom prostoru na španskom ostrvu Ibici, do objavljivanja, po mnogima i najboljeg albuma u karijeri. Uvek korak ispred vremena, Cox sa aktuelnim albumom predstavlja i revolucionarni USB format albuma koji se konstantno putem Interneta ažurira sa novim sadržajem, bilo da su u pitanju novi remiksi, snimci sa nastupa ili ekskluzivni intervjui uz fotografije ili aplikacije za smart telefone. Carl Cox na četvrtom studijskom i 26. po redu albumu, računajući kompilacijska i „live“ izdanja, donosi preko 20 numera koje su nastajale tokom poslednjih nekoliko godina, a snimljene i producirane prošle godine u njegovom studiju u Melburnu.

Svojevrsni muzički ambasador, rođen na Barbadosu, ovogodišnju sezonu na Ibici krunisao je i sa proslavom 50. rođendana, jedinstvenom žurkom na kojoj su nastupali Laurent Garnier, Gilles Peterson i Moby! Pored prestižnog trojca, u okviru možda i najatraktivnije dosad „Revolution“ sezone na Ibici, nastupala su i najveća imena svetske DJ scene kao što su Richie Hawtin, Dubfire, John Digweed, Josh Wink, Umek i brojni drugi. Jedan od najvrednijih poklona usledio je početkom ove godine kada je i zvanično oborio cifru od 12 miliona slušalaca njegove radijske emisije „Global“ koja se emituje na preko 60 stanica u 35 zemalja. „2011. je bila potpuno sjajna“, priznaje Cox dok izdvaja nastup na Glastonbury festivalu. „Svaki festival na kojem sam nastupao bio je odličan, ali povratak na Glasto je bio sasvim lud! Beskrajno sam uživao čak i uz svo ono blato“.

CARL COX - BELEXPOCENTAR, Tiket Klub

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba.