KK Crvena Zvezda – Lijetuvos Ritas

KK Crvena Zvezda - Lijetuvos Ritasom PIONIR, Tiket Klub
KK Crvena Zvezda - Lijetuvos Ritasom PIONIR, Tiket Klub
KK Crvena Zvezda - Lijetuvos Ritasom PIONIR, Tiket Klub
KK Crvena Zvezda – Lijetuvos Ritasom PIONIR, Tiket Klub

KK Crvena Zvezda – Lijetuvos Ritas

PIONIR

05.03.2014 19:30h

Nakon što su četiri kola pre kraja ligaškog dela regionalnog takmičenja obezbedili učešće na Fajnal-foru ABA lige, košarkašima Crvene zvezde Telekom predstoje eliminacione borbe na evrosceni. Crveno-beli u sredu, 5. marta od 19 sati i 30 minuta u dvorani Pionir igraju prvu utakmicu osmine finala Evrokupa protiv Lijetuvos Ritasa.

Zbog izuzetno velikog interesovanja koje vlada za ovaj meč ulaznice će biti puštene u prodaju već od ponedeljka 3. marta od 13 sati.

Karte za tribine koštaju 500, a za parter 1000 dinara. Za plavu i belu ložu potrebno je izdvojiti 2000 dinara, dok loža košta 2500 dinara. Cena ulaznice za počasna mesta, tik uz teren (court seat) je 5000 dinara.

KK Crvena zvezda Telekom poziva navijače da tribine Pionira ispune do poslednjeg mesta i tako pruže preko potrebnu podršku voljenom klubu. Utakmica sa Lijetuvos Ritasom ima ogroman značaj, biće važan svaki poen pa će košarkašima na terenu biti neophodna dodatna energija. Takođe, KK Crvena zvezda Telekom i ovom prilikom apeluje da navijanje bude fer i korektno, bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren, jer bi svaki i najmanji incident mogao da ima nesagledive posledice za klub zbog činjenice da je Zvezda ove sezone već tri puta novčano kažnjavana.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

PRODAJNO MESTO –  BEOGRAD I PANČEVO.

 
Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!