Miloš Timotijević

Miloš Timotijević, Tiket Klub

Miloš Timotijević

Glumac Miloš Timotijević proslavio se ulogama opasnih momaka. Trenutno snima seriju Zdravka Šotre „Nepobedivo srce”, iščekuje prikazivanje poslednjih epizoda „Selo gori a baba se češlja” gde takođe igra, a ono čemu se takođe raduje je premijera filma Andželine Žoli „Bezimena ljubavna priča”, u kome igra manju, ali kako kaže, veoma značajnu ulogu jer je usko povezana s pričom glavne glumice.

Prvi inostrani angažman Miloš je dobio zahvaljujući Andželini Žoli

 

  • Možete li reći nešto više o vašem liku?

– Ne bih smeo, zbog ugovora koji sam potpisao, previše da pričam o filmu i o svojoj ulozi. Igram srpskog vojnika koji se pojavljuje u prvoj trećini filma. Iako to nije neka od glavnih uloga, lik koji tumačim je usko povezan sa glavnom glumicom. Uloga nije previše zahtevna i kompleksna, ali jeste kompleksna što se tiče radnje. Kada sam otputovao u Budimpeštu, bilo je u planu da ostanem dve nedelje na snimanju, a ostao sam mesec dana. Andželini se dopalo kako sam se snašao u svojoj ulozi, pa je proširila moju ulogu, koja je na kraju ispala tri puta veća nego što je trebalo.

 

  • Kako je uopšte došlo do saradnje s Andželinom?

– Mene su kontaktirali preko agenta iz Sarajeva i jednog mladog srpskog reditelja. Bio je organizovan kasting, gde je bilo između 40 i 50 muškaraca, a odabrana su četvorica, među kojima sam bio i ja. Na kastingu smo svi čitali istu ulogu, a kasnije su sami odlučivali kome će dodeliti koju.