Ozzy Osbourne & Friends – Ušće

Ozzy Osbourne & Friends - Ušće, Tiket Klub

Ozzy Osbourne & Friends
Četvrtak, 28. Jun, 2012.
Ušće

Zbog više sile i bolesti Tonija Ajomija (Tony Iommi) kome želimo brz oporavak, grupa „Black Sabbath“ je prinuđena da otkaže sve nastupe ovog leta osim britanskog Donington festivala na kojem će Toni Ajomi i pored hemo-terapije nastupiti. Umesto „Black Sabbath“ u svim predviđenim terminima i gradovima na evropskoj turneji nastupiće grupa „Ozzy Osbourne & Friends“.
Avalon Produkcija je u dogovoru sa menadžmentom Ozija Ozborna 28. jun pretvorila u „Ozzy Osbourne & Friends“ festival .

Cena ulaznica: Golden Circle 4500, P1 3500, P2 2990 dinara.

Ozzy Osbourne & Friends - Ušće, Tiket Klub
::INFO::
Bendovi koji nastupaju:

Ozzy Osbourne and friends (Slash,Zakk Wylde,Geezer Butler)
The Cult
Paradise Lost
Black Label Society
Satyricon
Sanatorium

U svim predviđenim terminima i gradovima na evropskoj turneji nastupiće supergrupa Ozzy Osbourne & Friends koju pored legendarnog pevača još čine basista Gizer Batler i gitarista Zak Vajld. Specijalni gost Ozija Ozborna, sa kojim će izvesti neke od najvećih pesama grupe „Black Sabbath“ biće i kultni gitarista Sleš.

Neposredno pred nastup Ozija Ozborna i prijatelja, publika na Ušću imaće priliku da sluša jedan od najznačajnijih rok bendova svih vremena The Cult na dosad najvećem nastupu u Srbiji! Pevač Ian Estburi i gitarista Bili Dafi potvrdili su da će novi studijski album „Weapon of Choice“, koji producira čuveni Bob Rok, biti objavljen 22. maja i da predstavlja povratak na zvuk kultnih pesama „She Sells Sanctuary“, „Rain“ i „Sweet Soul Sister“. Po prvi put u Beogradu, na Ušće dolazi i ceo bend gitariste Zaka Vajlda Black Label Society, koji je na vrhu liste želja mnogih ovdašnjih rok i metal fanova već godinama! Jedan od najpopularnijih bajkerskih bendova današnjice dolazi iz Nju Džerzija i iza sebe ima preko četiri miliona prodatih albuma, kultni bajkerski klub i višestruke „Top 10“ uspehe na svetskim listama!

Pre njih, festivalska publika gledaće nastup famozne britanske grupe Paradise Lost koja je sa dvanaest albuma i odličnim nastupima u Srbiji i regionu već stekla verne fanove. Krajem aprila izlazi i njihov trinaesti studijski album „Tragic Idol“ čiji je omot radio avangardni pariski umetnik „Valnoir“, poznat i po saradnji sa grupom Laibach. Publika će imati priliku da po prvi put u Beogradu gleda i veliku „black“ metal atrakciju Satyricon. Popularni Norvežani iza kojih stoje dve decenije karijere i sedam albuma, u Beograd premijerno dolaze nakon što su se krajem prošle godine vratili sa turneje po Južnoj Americi i počeli da rade na novom albumu. Zanimljivo je da je pevač i gitarista Sigur Vongraven u saradnji sa italijanskom vinarijom „Luca Roagna“ pre dve godine lansirao i nezvanično „black metal“ vino koje nosi njegovo ime. Čast da otvori celonoćni spektakl na Ušću imaće jedan od najvećih regionalnih metal bendova Sanatorium iz Makedonije.

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!