ZAZ – KALEMEGDAN PARK

KALEMEGDAN PARK, Beograd, Tiket Klub

ZAZ
Petak, 1. Jun, 2012. 21:00
KALEMEGDAN PARK, Beograd

Konačno je poznata i lokacija velikog koncerta francuske zvezde Zaz koja će 1. juna nastupiti u istorijskom ambijentu gornjeg grada Beogradske tvrđave. Kapacitet koncerta ograničen je na 5.000 ulaznica u parteru po ceni od 2.490 dinara i 1.000 u fan pitu čija je cena 2.990 dinara. Ulaznice će biti u prodaji od četvrtka 15. marta.

Cena ulaznica: Fan pit 2990 i Regular 2490 din.


Muzički fenomen sa pariskog Monmartra, pevačica čije je puno ime Izabel Žefroa (Isabelle Geffroy), izrazila je ličnu želju da nastupi na otvorenom prostoru pred brojnim fanovima u prestonici kojima je zahvalna na nesvadašnjem prijemu njene muzike. Zaz se vraća u Srbiju sa nekoliko novih pesama, dok su njeni aktuelni singlovi „La fée“ i „Éblouie par la nuit“ već osvojili publiku sa novim spotovima.
Zanimljivo je da je njen zagrebački koncert, koji će uslediti dva dana posle beogradskog, već rasprodat! To je samo jedan od uspeha kojima je Zaz započela ovu godinu, a prvi u nizu svakako je bila državna nagrada za najuspešnijeg francuskog izvođača u prošloj godini, kada je iza sebe ostavila i popularnog DJ-a Davida Getu! Zaz je ujedno i najprodavaniji strani izvođač u Srbiji u poslednjih šest meseci, što je slučaj i u još nekoliko evropskih zemalja u kojima će francuska kantautorka nastupiti ove godine. Od ove godine u prodaji se pojavio i njen prvi koncertni album i DVD „Sans Tsu Tsou“, koji u prevodu znači „posvuda“ kako bi se mogla ujedno opisati i njena energična pojava na bini. Ovo izdanje sadrži 16 odabranih numera snimljenih na različitim lokacijima i verno prikazuje raskošan izvođački talenat francuske pevačke zvezde i njenog izrazito veštog benda.
„Zatečena sam popularnošću. Ne znam šta se definiše pod karijerom, ali je trajalo dugo. A onda su naglo došli popularnost, mediji… Sve se desilo veoma brzo, možda i prebrzo”. Ovako je Zaz opisala svoj put na muzičkoj sceni u jednom od nedavnih intervjua. Pevačica autentičnog glasa i neobično iskrenog nastupa za današnje pop zvezde, rođena je kao i čuveni romanopisac Balzak, u gradu Tur u centralnoj Francuskoj. Muzikom se bavi od pete godine, a pored pevanja, svira klavir, violinu i gitaru. Čuveni nadimak Zaz joj u šali daju kolege iz benda „Don Diego“ kojem pristupa potpisujući ugovor sa jednim velikim slovom „Z“. Uz nekoliko sopstvenih ali i tri pesme iz pera francuskog pevača Rafaela, 2010. godine izlazi njen debitantski album „Zaz“, koji za kratko vreme postaje apsolutni fenomen širom planete, a nju vodi na različite pozornice od Sibira do Kazablanke, sve do jedinstvenog ambijenta Beogradske tvrđave čiji će biti gost 1. juna ove godine.

ZAZ - KALEMEGDAN PARK, Tiket Klub

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!