POSLEDNJA ŠANSA – AKADEMIJA 28

POSLEDNJA ŠANSA - AKADEMIJA 28, Tiket Klub

POSLEDNJA ŠANSA

 

sa Suzanom Petričević, po tekstu Mirjane Bobić Mojsilović

Novi termin igranja  

27. aprila (subota) u 20h


u AKADEMIJI 28 (Đuro Salaj), ul. Nemanjina 28.

Cena ulaznice je 600 dinara.

POSLEDNJA ŠANSA je najuspešnija monodrama u sezoni 2010/2011. 

 

Predstava je na 35. internacionalnom festivalu monodrame i pantomime, 2010. osvojila 1. nagradu stručnog žirija publike -ZLATNA KOLAJNA FESTIVALA.

Na XV FESTIVALU MALIH SCENA – monodrama Srpske u Istočnom Sarajevu, na osnovu odluke stručnog žirija osvojila nagradu za najbolju monodramu.

Na IX međunarodnom festivalu ZLATNI VITEZ u Moskvi predstava je osvojila ZLATNOG VITEZA – ZLATNU DIPLOMU, tj. prvo mesto u konkurenciji malih formi.

 

POSLEDNJA ŠANSA
po tekstu Mirjane Bobić Mojsilović, 
režija Veliki Bratić,  
igra Suzana Petričević   
 

GOCA LUKIĆ, Frizerka iz okoline Beograda, tipičan rob televizije, posle mnogo pokušaja napokon uspeva da uđe u rijaliti šou program TRAŽIM MUŽA. Televizija se ispostavlja kao poslednja šansa za običnog, malog čoveka i njegovu želju da korenito promeni sopstveni život.
POSLEDNJA ŠANSA, drama sa smejanjem i pevanjem, istovremeno je i priča o Velikom bratu koji upravlja našim životima. To je priča o svetu zabave danas, o “rejtinzima” i gledanosti kao jednom merilu uspeha. To je, takođe, i priča o našim posrnućima i uzletima, te, nadasve, o lakoći sa kojom smo spremni da prihvatimo naredbe svevidećeg oka “Vrhovnog kontrolora”, kako bi smo ostali u igri. POSLEDNJA ŠANSA priča priču o rijaliti televiziji, sredstvima rijaliti pozorišta.

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!