ROY & the Devil’s Motorcycle – Klub Elektropionir

ROY & the Devil's Motorcycle - Klub Elektropionir

ROY & the Devil’s Motorcycle

Klub Elektropionir

21:00,Thursday, 29. Sep 201

Cena 600 RSD

Promo Cena 400,00 RSD

U četvrtak, 29. septembra odličan psihodelični bluz bend Roy and the Devil’s Motorcycle će održati koncert u klubu Elektropionir (Cetinjska 15a) od 21 čas.

 Promo cena je 400 dinara (ograničen kontigent), pretprodaja 600, na dan koncerta 800 dinara!

Stähli braća (Markus, Matthias i Christian) zajedno sa bubnjarem Elias Raschle-om čine sastav Roy and the Devil’s Motorcycle koji stvara psihodelični bluz prethodne dve decenije.

Poslednjih 20. godina Roy and the Devil’s Motorcycle uporno i radosno stvaraju muziku. Tri brata su uzela gitare i ciljano su razdrmali njihov, ali i naš svet. U njihovoj muzici sve vreme je prisutno preplitanje distorzije ali i harmonije.. Očigledni su uticaji starih bluz ploča, gospela, garažne muzike, kao i izvođača Spacemen 3, 13th Floor Elevators, the Velvets, Souled American, Gibson braće, ali kako zalazimo dublje otkrivamo i uticaj Lee “Scratch” Perry-a, Red Krayola i Godz.

Posle nekoliko singlova koje su izdali za Record Junkie izdavačku kuću, objavili su svoju pank-bluz ploču Forgotten Million Sellers 1998. godine za Swiss primitive Voodoo Rhythm izdavačku kuću. Dosta zrelija je ploča iz 2006. godine Because of Women.

Do tada su već imali turneju po Evropi i svirali sa izvođačima poput: Acid Mothers Temple, Sonic Boom/Spectrum, Black Lips, Disappears, Strange Boys, Psychic TV i Martin Rev.

U svom studiju u Švajcarskoj bend snima album Tell It To The People iz 2012. godine, a ova ploča je privukla pažnju J Spaceman-a pa je bend nastupao širom Evrope tokom iste godine zajedno sa Spiritulaized.

Naredne godine bend se koncentrisao na muziku za film Tino, Frozen Angel, Adrian Winkler-a o čuvenom “anđelu pakla” Švajcarske, Martin-u “Tino” Schippert-u.

Album iz 2015. godine je sniman uz pomoć Doggena iz Spiritulaized. Bend je nastupao kao podrška na koncertima John Spencer Blues Explosion tokom marta ove godine.

Bend čine:
Markus Stähli vokal i gitare,
Matthias Stähli vokal i gitare,
Christian Stähli vokal i gitare,
Elias Raschle bubnjevi

Informacije za karte:
Facebook: tiket klub
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Twitter: TiketKlub

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete poručiti preko Tiket Kluba!