SERBIAN BATTLE CHAMPIONSHIP 2 – SPC SPENS, Novi Sad

SERBIAN BATTLE CHAMPIONSHIP 2 - SPC SPENS, Novi Sad, Tiket Klub
SERBIAN BATTLE CHAMPIONSHIP 2 - SPC SPENS, Novi Sad, Tiket Klub
SERBIAN BATTLE CHAMPIONSHIP 2 - SPC SPENS, Novi Sad, Tiket Klub
SERBIAN BATTLE CHAMPIONSHIP 2 – SPC SPENS, Novi Sad, Tiket Klub

SERBIAN BATTLE CHAMPIONSHIP 2

SPC SPENS,  Novi Sad

Subota, 16. Nov 2013 u 19:30h

Serbian Battle Championship (SBC)  2  –  Mihajlović vs Overeem

Novi vrhunski MMA spektakl u Novom Sadu!

Novi Sad će 16. novembra ponovo biti domaćin vrhunske MMA priredbe u organizaciji Family Fight Team-a. Podsećamo, prošli “Serbian Battle Championship” se održao u Maloj hali Spensa u Novom Sadu i tom prilikom dvorana je bukvalno bila “puna do vrha”. Ovog puta najavljen je još veći spektakl, nešto što MMA publika u našoj zemlji nije imala prilike da vidi: Velika dvorana SPENS-a sa preko 7.000 ljudi, gde pored vrhunskih boraca pripremamo impresivne pirotehničke i vizuelne efekte sa nezapamćenim scenariom i kao takav nadamo se da će biti najveći u Srbiji i regionu!

Serbian Battle Championship 2” počinje da poprima finalne obrise, a glavna borba večeri je već objavljena. Najbolji srpski teškaš, nosilac Luta Livre crnog pojasa, višestruki prvak države u brazilskoj džiu-džici i greplingu neporažen u poslednjih 5 mečeva još od 2006. godine Bojan Mihajlović, sastaće se sa bratom čuvenog Alistaira Overeema, i nekadašnjim “RINGS Free Fight Dutch” prvakom u teškoj kategoriji, Valentijnom Overeemom.

Pored impresivne glavne borbe večeri, ostale potvrđene borbe neće biti ništa manje zanimljive za mnoge MMA fanove na našim prostorima. Najbolji srpski borac u kategoriji do 84 kg, (prvi put nastupa u velter kategoriji (kat -77kg) nosilac Luta Livre crnog pojasa, višestruki prvak države u greplingu i brazilskoj džiu-džici, koji se borio sa najvećim svetskim imenima, bivšim i sadaćnjim UFC borcima kao što su Hector Lombard, Jordan Radev, Eliot Marshall i Denis Stojnić,

Damir “Dado” Mihajlović će nastupiti na velikoj borilačkoj pozornici u Novom Sadu. Ime Damirovog protivnika još uvek nije poznato, ali sigurni smo da će gledaoci biti u prilici da uživaju u još jednoj vrhunskoj borbi.

Potvrđen je i MMA debi jednog od najboljih srpskih i evropskih boksera, trenutnog IBF i WBO evropskog prvaka i nekadašnjeg juniorskog vice-prvaka sveta, Gearda Ajetovića.

Priliku da još jednom nastupi pred novosadskom publikom imaće i najbolji bosanski borac , prvi predstavnik svoje zemlje u najvećoj svetskoj organizaciji (UFC), i član legendarnog holandskog tima Golden Glory – Denis Stojnić.

Povrh već izuzetno zanimljivog fightcard-a imaćemo priliku da gledamo i meč najkontraverznijeg srpskog borca, Dušana “Cyborg2” Džakića, protiv jednog od najboljih evropskih MMA boraca u kategoriji do 77 kilograma – Viktora Halmija.

Jedan od najboljih srpskih i evropskih greplera, istaknuti član Family Fight Team-a, Luka Strezoski, imaće priliku da ubeleži svoju drugu pobedu u MMA protiv istaknutog predstavnika najpoznatijeg nemačkog tima Taifun Luta Livre, Nicolaia Salchowa u čijem uglu će biti poznati MMA borac Gilbert Yvel.

Mlada nada Family Fight Team-a i srpskog MMA, Stefan Sekulić, imaće priliku da u svom MMA debiju uđe u kavez protiv iskusnog MMA borca iz Vršca, Svetislava Nikolajeva.

Novosađanima će svoje umeće u ringu pokazati i jedan od najvećih mladih talenata domaće scene, višestruki prvak države i  bivši reprezentativac u boksu, Branislav Jovičić. Protivnik će mu biti iskusni Muay Thai i MMA borac, Gojko Vuković.

 Domaćoj publici predstaviće se i član Family Fight Team–a iz Sombora, Ranko Karan, koji će za protivnika imati najboljeg izraelskog greplera, Elizara Tarikua.

Manifestacija će biti održana u subotu, 16. novembra,

 u Velikoj dvorani Spens-a sa početkom u 19:30h.

Trenutni Fight Card za Serbian Battle Championship 2:

+93kg  Bojan Mihajlović (SER) vs. ValentijnOvereem (NL)

-77kg  Damir Mihajlović (SER) vs. TBA (To Be Announced)

-77kg  Geard Ajetović (SER) vs. TBA

+93kg  Denis Stojnić (BIH) vs. TBA

-84kg  Luka Strezoski (SER) vs. Nicolai Salchow (GER)

-77kg  Dušan Džakić (SER) vs. Viktor Halmi (HUN)

-77kg  Stefan Sekulić (SER) vs. Svetislav Nikolajev (SER)

-70kg  Branislav Jovičić (SER) vs. Gojko Vuković (SER)

-70kg  Ranko Karan (SER) vs. ElizarTariku (ISR)

Cena ulaznica:

Parter Cena 2.000,00 RSD
Tribine I kat Cena 1.500,00 RSD
Tribine II kat Cena 990,00 RSD
Tribine III kat Cena 790,00 RSD
Galerija Cena 490,00 RSD

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!