Zdravko Čolić – Spens

Zdravko Čolić - Spens, Tiket Klub
Zdravko Čolić - Spens, Tiket Klub
Zdravko Čolić - Spens, Tiket Klub
Zdravko Čolić – Spens, Tiket Klub

Zdravko Čolić

Spens

Saturday, 26. Dec 2015 u 20:00h

Zdravko Čolić u Novom Sadu!

Veliki koncert Čole u SPENS-u 26. DECEMBRA!

Cena:

Parter Od 1.790,00 RSD

Zapad 1 Od 2.190,00 RSD

Istok Od 2.390,00 RSD

Zapad 2 Od 1.490,00 RSD

Zdravko Čolić, pevač koji nakon duže od četiri decenije na sceni, sa 14 izdatih albuma i nebrojenih hitova i dalje mami uzdahe ženske populacije, najpopularniji izvođač na prostorima bivše Jugoslavije, održaće 26. decembra veliki koncert u novosadskom SPENS-u. Legendarni Čola održaće koncert u Novom Sadu u sklopu turneje tokom koje je ponovo napunio  najveće koncertne prostore u Srbiji i zemljama regiona. Pored fantastičnih pesama sa aktuelnog albuma “Vatra i barut”, popularni Čola pevaće sa publikom i svoje legendarne pesme „Čija je ono zvijezda“,„Produži dalje“ , „Ruška“ , „Jedna zima sa Kristinom“ , „Živiš u oblacima mala“ , „Mađarica“ , „Ti si mi u krvi“ ,  „Ej, draga draga“ , „Ajde, ajde Jasmina“ , „Ti možeš sve, al’ jedno ne“ , „Okano“,, ,  „April u Beogradu“, „Zagrli me”, „Krasiva“ ,  „Zvao sam je Emili“ , kao i mnoge druge dobro nam poznate hitove.

Ulaznice za koncert u Novom Sadu se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventim-a, kao i online, na eventim.rs

U prodaji će se naći i ograničeni kontigent ulaznica za parter po promotivnoj ceni od 1.490 dinara.

Pored nespornog muzičkog talenta, jedinstvenog scenskog nastupa, harizme, Čola je poznat i po energiji kojom prožima i najveće koncertne prostore i često postavlja rekorde u dužini trajanja svojih nastupa i njihovoj posećenosti, pa je tako velikim koncertom kojim je obeležio 40 godina svoje muzičke karijere, na beogradskom „Usću”, juna 2011. godine, okupio oko 100.000 posetilaca, dok prošlogodišnje dve „Arene” svedoče da je jedno od retkih imena ex-yu estrade koji svo to vreme traje jednakim intenzitetom i osvaja srca publike svih generacija.

Prošle godine su  nas ugrejali „Vatra i barut”, četrnaesti studijski album, čijem je izlasku prethodio spot za nežnu baladu „Što ti dadoh” koji je sve poštovaoce Zdravkove muzike podsetio na stara dobra vremena i nezaboravne hitove i čiji je kvalitet potvrdio niz pesama koje su postale omiljene: „Esma”, „Zar se nismo shvatili”, „Ne govori da me više ne voliš” , „Vatra i Barut”, i stoga ne sumnjamo da će nas naš najpopularniji pevač, uz vrhunsku produkciju u organizaciji „Studija Berar“,  svojom energijom i mnogobrojnim hitovima uvesti već 26. decembra u praznično raspoloženje.

Sve informacije i rezervacije:
Facebook: tiket klub
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Twitter: TiketKlub

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije!

Budite deo kluba i uživajte sa našim vrlo raznolikim repertoarom.