VEIL OF MAYA – Dom omladine Beograda

 

VEIL OF MAYA

Dom omladine Beograda

Nedelja, 7. Jul 2013 u 20:00h.

Američki technical/deathcore/djent sastav Veil of Maya nastupiće 7. jula u Domu omladine Beograda u organizaciji MTA Promotion.

Kao podrška, najavljeni su bendovi Napoleon (Velika Britanija), Regaining the Crown (Bosna i Hercegovina), te domaći Instead of a Kill (Beograd) i Hollow My Eyes (Novi Sad).

Bend Veil of Maya trenutno važi za rezidenta ovog muzičkog pravca. Bend je osnovan u Čikagu 2004. godine. Do sada su objavili četiri studijska albuma, od kojih je poslednji Eclipse izašao 2012. godine za prestižnu kuću Sumerian Records, koja je specijalizovana za bendove modernije metal/hardcore orijentacije. Ovo će im biti prvi nastup u Beogradu i za tu priliku koncert je smešten u jedan najboljih klupskih prostora za ovaj tip svirki u regionu, beogradski Dom omladine.

Koncert će pratititi sjajan line up – melodični hardcore sastav iz Velike Britanije, Napoleon, koji pretenduje za naslov “otkrića godine” na evropskoj hardcore sceni, te pomenuti Regaining The Crown, Instead of a Kill i Hollow My Eyes, svaki dostojan predstavnik svog podžanra underground scene u regionu.

Vrata Doma omladine će biti otvorena od 19h, koncert će početi u 20h.

Cena ulaznice:

Stajaća mesta Early bird 800,00 RSD

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!