Adonis Remos – Sava Centar

 

Adonis Remos

Sava Centar

Subota, 1. Jun 2013 u 20:30h.

Antonis Remos, trenutno najpopularniji i najtirazniji grcki muzicar,  1.juna ekskluzivno nastupa u Sava Centru !

Reč je o pevaču koji se pojavio 1995. godine, kada je kao anonimni mladić iz Soluna zapevao u Atini rame uz rame sa drugim velikim zvezdama. To je bilo dovoljno da mu „Sony BMG Greece“ odmah ponudi ugovor, a već sledeće godine objavio je album koji se prodao u milionskom tiražu. I naredni albumi mu dostizu platinumske tiraze. Period najveće slave bila je 2003. godina tokom koje je Adonis, zajedno sa još pet umetnika, organizovao turneju po Grčkoj, koja je trajala 45 dana s 45 koncerata.

U Grckoj vazi za jednog  od najpozeljnijih muskaraca i velikog osvajaca zenskih srca. Ali voli da ga ljudi cene i pamte po muzici koju stvara. Kloni se skandala, ne zeli na taj nacin da gradi karijeru. Pesme su mu ljubavne , od kojih su mnoge i autobiografske koje peva sa posebnom emocijom koju oublika prepozna.

Ovo mu je treci nastup u Beogradu, za njega divnom gradu u kom ima puno prijatelja : Kosarkaski selektor Dusan Ivkovic, kosarkasi Vlade Divac, Zarko Pasplaj i Dejan Bodiroga , kao i pevacica Tijana Dapcevic sa kojom je i snimio duetsku pesmu „ Zagrljaj „.S njegovim velikim hitovima Srbija je upoznata, buduci da su mnogi nasi pevaci obradili njegove pesme.


Adonis Remos - Sava Centar, Tiket Klub

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!