BIKE ROCK FEST – Kalemegdan

BIKE ROCK FEST - Kalemegdan, Tiket Klub

BIKE ROCK FEST

Kalemegdan

Petak, 31. Maj 2013 u 20:00h

Subota, 1. Jun 2013 u 20:00h

Ovim putem želimo da vas obavestimo da će ove godine, od 30.maja do 2. juna, po prvi put u našem gradu, biti održan ’’BIKE ROCK FEST’’, muzičko-bajkerski festival.

Četvoronevni festival, zamisljen kao višednevna zabavna manifestacija festivalskog karaktera, biće održan na donjem Kalemegdanu,  i ima za cilj popularizaciju motociklizma kao sporta i stila života uz nastupe rok grupa iz celog regiona (poput Pilota, Atomskog skloništa, Yu grupe…).  Ovaj događaj će upotpuniti kalendar dešavanja u Beogradu, prezentovati našu prestonicu  i staviti je na kartu ljubitelja motociklizma po ugledu na festivale poput Villah (Austrija),  festivala na jezeru Balaton (Mađaska), Rimu, Barseloni, Parizu, Hamburgu, kao i čuvene Daytona u SAD-u.

S obzirom da je ovo prvi put da se manifestacija ovakvog tipa održava u Beogradu i Srbiji očekuje se učešće  oko 5 000 motociklista iz regiona i cele Evrope, a da će više od 100 000 posetioca imati priliku da uživa uz zvuke motora i rok muzike tokom četvorodnevnog festivala.

BIKE ROCK FEST bi zvanično počeo otvaranjem u petak 31. Maja u 12 časova, dok bi svečano zatvaranje bilo upriličeno u nedelju 2.juna 2013. Godine.

31. maja će pored bogatog muzičkog programa biti održan i izbor za Miss Moto Srbije a pobednica takmičenja će predstavljati Srbiji na svetskom izboru za Miss moto u septembru u Italiji.

Jedna od najinteresantnijih aktivnosti će svakako biti 1.juna kada je planirana vožnja motociklima kroz grad do Avale i nazad do kampa. Učesnici defilea će ugošćeni na Adi Ciganliji gde će se zadržati oko pola sata a doček im je spremljen i na Avali. Ovo će biti idealna prilika da se gosti upoznaju sa znamenitostima i lepotama srpske prestonice. Sve vreme trajanja BIKE ROCK FEST-a biće  održane koncertne večeri od 18 h do kasnih večernjih sati.

Podrška BIKE ROCK FEST-u je Moto klub Harley-Davidson Serbia, a ceo projekat dobio je podršku grada Beograda kao i Turističke organizacije Beograda.

Sve dodatne informacije možete pronaći na sajtu www.bikerockfest.com kao i na Fejsbuk stranici BIKE ROCK FEST.

Cena ulaznica:

Tribine sedenje 1.500,00 RSD
Tribina stajanje 1.000,00 RSD
Parter 500,00 RSD

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!