EP vaterpolo 2016 – Kombank arena

EP vaterpolo 2016 - Kombank arena, Tiket Klub
EP vaterpolo 2016 - Kombank arena, Tiket Klub

EP vaterpolo 2016

Kombank arena

Od 19. oktobra kompleti ulaznica biće u redovnoj prodaji.

Do početka 32. Evropskog prvenstva u vaterpolu kome će Beograd biti domaćin od 10. do 23. januara ostalo je tačno 89 dana. Nešto manje od tri meseca pre starta kontinentalnog prvenstva koje će po mnogo čemu biti specifično, zvanično je označen i početak pretprodaje kompleta ulaznica koja nudi brojne pogodnosti.

Komplet ulaznica za sve mečeve šampionata, ukupno 100 utakmica, u pretprodaji će u narednih sedam dana moći da se kupi.

– Po prvi put u istoriji vaterpola na jednom takmičenju učestvovaće ukupno 28 ekipa, 16 u muškoj i 12 u ženskoj konkurenciji. To će biti najveća smotra vaterpola u istoriji i u organizaciju su osim Vaterpolo saveza Srbije uključeni Grad Beograd i Ministarstvo omladine i sporta. U Kombank areni biće montirana dva bazena, početak montaže zakazan je za 27. decembar, a završetak 4. januara. Za oba bazena biće potrebno po 1500 kubika vode i punjenje bazena trajaće 36 sati, ali sve će biti spremno do 8. januara kada će naša selekcija održati prvi trening. Kapacitet Kombank arene biće oko 12.000 mesta i ukoliko tribine budu pune Beograd će i po broju gledalaca oboriti rekord i upisati se u istoriju evropskih prvenstava. Nadam se da će taj rekord biti oboren već u prvom meču naše selekcije protiv Hrvatske. Zato pozivam sve ljubitelje vaterpola da iskoriste pogodnosti koje nudi pretprodaja i tokom januara budu u Kombank areni, podrže naše vaterpoliste i na taj način budu deo velikog spektakla – konstatovao je Udovičić.

Na poslednja dva šampionata Evrope reprezentativci Srbije peli su se na najviši stepenik pobedničkog postolja. Na svečanoj ceromoniji žreba 4. oktobra odrđeni su sastavi grupa, a selektor Dejan Savić istakako je sve ono što je potrebno da Srbija po treći put uzastopno postane prvak Evrope.

– Bez svake sumnje biće nam potrebna podrška publike i naših navijača i zato ih pozivam da kupe karte i budu uz nas tokom čitavog prvenstva. Sve naznake govore da će organizacija ovog šampionata biti na vrhunskom novou. Organizacioni nivo treba da isprati i rezultat, a vaterpolo reprezentacija Srbije uvek teži ka samom vrhu. Biće veoma teško napraviti kontinuitet, međutim osvajanje treće zlatnje medalje uzastopno ne može da bude opterećenje. Pošto igramo pred domaćom publikom očekujemo da Arena bude puna, a otvaranje šampionata i utakmica protiv Hrvatske predstavljaće vrhunski spektakl. Nadamo se da možemo da oborimo rekord po broju gledalaca, da će u Kombank Areni biti 12.000 ljudi i da će reprezentacija Srbije dati svoj maksimum. S obzirom da smo već obezbedili plasman na Olimpijske igre ovo Evropsko prvenstvo prdstavljaće poslednji stepenik ka našem cilju Riju koji je svima poznat. Sve ljudbitelje vatrepola pozivam da nas bodre, ali ne samo nas već i žensku reprezentaciju kojoj će podrška biti još pozrebnija.

Sve informacije i rezervacije:
Facebook: tiket klub
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Twitter: TiketKlub

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije!

Budite deo kluba i uživajte sa našim vrlo raznolikim repertoarom.